Bruidsboeketten

Binnenkort staat een van de mooiste dagen van jullie leven op de agenda. Deze dag staat alles in het teken van jullie. Onder toeziend oog van jullie geliefden bezegelen jullie de liefde met het JA-woord. Op jullie trouwdag zien jullie eruit om door een ringetje te halen. Bloemen maken het plaatje compleet.

Bruidsboeket

Een bruidsboeket is meer dan een bosje bloemen. Tevens maakt een bruidsboeket de dag compleet. Het bruidsboeket is dus van groot belang op jullie huwelijk. Traditioneel gezien kiest de aanstaande bruidegom het boeket uit.

Vorm bruidsboeket

Naar wens kan het bruidsboeket worden samengesteld. Elke vorm bruidsboeket is mogelijk. Bekijk wat jullie mooi vinden. Houden jullie van pasteltinten? De bloemen kunnen hierop worden afgestemd. Na het kiezen van de bloemen kunnen jullie aangeven welke stijl of vorm jullie voorkeur heeft.

Bloemisten

Bloem Beleving

Bloem Beleving willen jullie volledig ontzorgen op het gebied van bruidswerk. De bloemisten hebben jarenlange ervaring in het samenstellen van boeketten. Hierdoor kunnen zij vakmanschap leveren op basis van jullie wensen. Bloem Beleving maakt niet alleen bruidsboeketten en corsages, maar ook autostukken en kan ook de volledige aankleding op locatie verzorgen.

Komt u een bruidsboeket bestellen voor uw aanstaande partner? Neem dan een stukje van de stof van de jurk of het pak mee. Bloem Beleving zorgt ervoor dat de kleuren van de bloemen perfect aansluiten bij de kleur van de jurk of het pak. Het bruidsboeket kan ook worden gemaakt op basis van de voorkeur voor bepaalde kleuren.

Hebben jullie al een idee welk bruidsboeket jullie willen bestellen? Of hebben jullie nog wat hulp nodig van een ervaren bloemist? Kom langs bij Bloem Beleving en de bloemisten helpen jullie graag verder. In de winkel is een hoek gecreëerd waar jullie onder het genot van een kop koffie of thee rustig jullie wensen kunnen bespreken. In de bruidsboeken vinden jullie voorbeelden van bruidsboeketten die kunnen dienen als inspiratie.

Adres: Spoorstraat 5, 6942 EA Didam
www.bloembeleving.nl

Bloemenhuis Anemoon

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Bloemenhuis Anemoon helpt jullie graag met een bruidsboeket, corsage, autostuk of ander trouwwerk. Neem telefonisch of via de mail contact op met de bloemist om jullie wensen te bespreken. Voorafgaand aan het gesprek kunnen jullie op internet op zoek gaan naar voorbeelden.

Adres: Lieve Vrouweplein 4, 6942 BP Didam
www.bloemenhuisanemoon.nl

Bloemboetiek Jenny

Jenny laat als bloemist in Kilder jullie genieten van bloem- en groendecoraties. Bij de bloemboetiek zijn jullie aan het juiste adres voor een prachtig bruidsboeket!

Tijdens jullie trouwdag kan een bloemwerk niet ontbreken. Een bloemwerk geeft de dag kleur en zorgt voor de finishing touch. Echter, bij jullie trouwdag hoort niet alleen een bruidsboeket. Corsages, autocorso en overig bloemwerk horen ook bij jullie trouwdag. De bloemboetiek kan naast het bruidsboeket al het bloemwerk verzorgen.

Een bruidswerk kan worden uitgezocht tijdens een persoonlijk gesprek. Als bruidspaar kunnen jullie jullie wensen delen. In de webshop kunnen jullie inspiratie opdoen voor jullie bloemwerk op jullie trouwdag.

Adres: Boskant 5, 7035 DG Kilder
www.bloemboetiekjenny.store

Register

You don't have permission to register