Echte schoonheid zit van binnen, dat gezegde is er niets voor niets!

Iemand die gelukkig en gezond is, is vaak zelfverzekerd en straalt daardoor schoonheid uit. Je hebt natuurlijk niet alles in de hand, maar het helpt om je lichaam in balans te brengen en te houden. Soms heeft iemand daarbij wat hulp nodig. Hulp om af te vallen en een gezond eetpatroon aan te leren. Joyce Aarssen van Beauty & Sun benadrukt dat een ‘crashdieet’ alleen op korte termijn succes brengt als je wilt afvallen: “Streng diëten is niet goed, je moet balans houden. Weet wat je eet. Wat veel mensen niet weten is dat voeding van invloed is op de conditie van je huid. Huidproblemen kunnen ontstaan door verkeerd eten. Het allerbelangrijkste is dat je veel water drinkt. Vind je water niet zo lekker, geef er dan een smaakje aan door er bijvoorbeeld citrus fruit aan toe te voegen of framboosjes met munt. Gember of komkommer geven ook een lekkere smaak af. Smaak is persoonlijk, je moet gewoon uitproberen wat je lekker vindt.”

Zon of zonnebank?

Er wordt vaak beweerd dat gebruik van de zonnebank slecht voor je is. Joyce zegt daarover: “De zonnebank is veel gecontroleerder dan de zon. Sommige mensen gaan zonder voorbereiding op vakantie naar een warm land en liggen ineens urenlang in de zon bakken. Dat is pas slecht. De zon en de zonnebank zorgen voor aanmaak van vitamine D en die vitamine zorgt weer voor opname van andere vitamines Vitamine D voorkomt osteoporose en winterdepressies en het helpt om huidproblemen te verbeteren. Mensen met een zonneallergie hebben daarvan minder last als ze het zonnen onder een zonnebank opbouwen. Allemaal redenen om juist wel onder die zonnebank te gaan, maar wel met mate! Zon onder goede apparatuur en gebruik speciale beschermende crème voor onder de zonnebank. Wij nemen daar verantwoordelijkheid en zorgen, bijvoorbeeld door huidanalyse, dat onze klanten veilig zonnen!”

Voorkom stress en neem af en toe wat tijd voor jezelf. Ontspan en verbeter je huid met een lekkere gezichtsbehandeling. Je huid wordt goed gereinigd en met de massages krijgt je bindweefsel een flinke boost, waardoor je veroudering tegengaat.  Een behandeling werkt bij een gezonde huid nog wel zo’n zes tot acht weken door. Lichaamsmassages worden vaak als luxe gezien, maar zo’n ontspanmoment helpt bij spierklachten, slapeloosheid en stress. Geen overbodige luxe dus!

Wilhelminastraat 42, 6942 BM Didam

www.beautyandsun.nl

Register

You don't have permission to register