Feestlocaties

Na het geven van het JA-woord tijdens de trouwceremonie is de tijd aangebroken om met uw dierbaren de voetjes van de vloer te laten gaan op jullie favoriete muziek. Jullie vragen jullie misschien wel af waar in Montferland kan het trouwfeest plaatsvinden. Montferland biedt uiteenlopende locaties aan voor jullie trouwfeest. Van een partycentrum tot een beachclub.

Eetcafé Zalencentrum de Gracht

In het historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg ligt het eetcafé zalencentrum waar jullie trouwfeest kan plaatsvinden. Het eetcafé zalencentrum beschikt over een grote zaal, kleinere zalen en het grotje. De grote zaal is geschikt voor maximaal 300 à 500 personen. Op het podium kunnen bands en dj’s zich uitleven. De kleinere zalen bieden plaats aan voor 20 tot 120 personen.

Met sfeervolle verlichting is het grotje aangekleed. Op de dansvloer kan een dansje worden gewaagd. De ruimte is geschikt voor een feest van 20 tot maximaal 100 personen. Naast het geven van een feest kunnen jullie bij het eetcafé zalencentrum uitgebreid dineren of genieten van een heerlijk buffet.

Adres: Marktstraat 1, 7041 AH ‘s-Heerenberg
www.eetcafedegracht.nl

BeachClub Stroombroek

Aan het water in Braamt ligt BeachClub Stroombroek. Het terras van de BeachClub biedt bij mooi weer een prachtig uitzicht over de regio. De BeachClub kunnen jullie afhuren voor jullie trouwfeest. Afhankelijk van de grootte van jullie gezelschap kunnen jullie een van de drie gescheiden terrassen afhuren. Maak jullie trouwfeest compleet met een diner en een DJ.

Adres: Wijnbergseweg 13, 7047 CZ Braamt
www.kabelwaterskibaan.nl

Het Montferland

Midden in het Bergherbos ligt bovenop ‘de motte’ in Zeddam Het Montferland. Een bijzondere locatie voor jullie trouwfeest. Het team van Het Montferland verzorgt alles tot in de puntjes. De passie voor horeca staat garant voor een onvergetelijk feest.

Elk trouwfeest is uniek. Jullie kunnen bij Het Montferland terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek kijken jullie samen wat de mogelijkheden zijn binnen het bedrijf om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken. Geef jullie wensen door en op basis van jullie wensen wordt een passende offerte gemaakt.

Adres: Montferland 1, 7038 EB Zeddam
www.hetmontferland.com

De Eetkamer/Café Uniek

Wisten jullie dat Café Uniek een bijzonder geschikte feestlocatie is voor jullie bruiloft? Het café beschikt over verschillende zalen met elk een eigen sfeer. Het PRUUFLOKAAL (kleine eetkamer) doet door de gezellige bar denken aan een knus café. Het knusse café is geschikt voor een gezelschap van ca. 20 tot ca. 40 personen. De ideale locatie voor een klein feestje. Zaal 12 (eetkamer XL) is een ronde carrouselzaal die is geschikt voor gezelschappen van ca. 30 tot ca. 100 personen. De zaal ademt door zijn huiselijke aankleding een sfeer die ideaal is voor jullie bruiloft. Tijdens de zomermaanden kan eventueel het terras ‘de Eettuin’ bij deze zaal worden aangetrokken. Het terras ‘de Eettuin’ is een kleurrijke tuin waar op een zwoele zomeravond jullie feest kan plaatsvinden, maar ook kan worden genoten van een volledig verzorgde barbecue.

Adres: Spoorstraat 31, 6942 EB Didam
www.cafe-uniek.nl

Partycentrum Boszicht

In Didam ligt pal naast Juffrouw Tok Partycentrum Boszicht. Het partycentrum is de plek waar een spetterend trouwfeest kan plaatsvinden. Een trouwfeest zonder orkest, is een bedrijfsfeest zonder thema of activiteit. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze regel. De ervaring leert dat een trouwfeest met een voor jullie bruiloft op maat gesneden programma een goede formule is.

De vraag blijft open wat jullie mogen verwachten van het partycentrum. In overleg met jullie wordt namelijk jullie trouwfeest samengesteld. Het partycentrum adviseert jullie graag wat betreft de samenstelling van het programma. Jullie kunnen kiezen voor een complete avond, maar jullie zijn voor wat betreft het verloop van de avond vrij wat betreft de programmering. Het team van het partycentrum draagt zorg voor een correcte uitvoering, zodat jullie een onvergetelijke avond beleven.

Adres: Tolweg 9, 6942 HX Didam
www.juffrouwtok.nl/partycentrum-boszicht

 

 

Register

You don't have permission to register