Geef elkaar het JA-woord in hartje Montferland

Een onvergetelijke huwelijksdag is niet compleet zonder een romantische trouwlocatie. In Montferland kunnen jullie elkaar onder toeziend oog van jullie dierbaren op verschillende locaties het JA-woord geven. Een aantal locaties in Montferland zijn geschikt voor een bepaald type bruiloft zoals een festivalbruiloft of voor een bruiloft in de buitenlucht.

‘s-Heerenberg

Kasteel Huis Bergh

Veelal vrouwen hebben als klein meisje de droom om te trouwen in een kasteel. Jullie kunnen bij het kasteel buiten trouwen in de prachtige tuin en feesten in het aantrekkelijke- en stijlvolle kasteel. Op jullie trouwdag worden jullie gasten vorstelijk ontvangen in de imposante ontvangsthal. Het kasteel beschikt over verschillende zalen voor jullie trouwfeest of het diner.

Bij Kasteel Huis Bergh kan jullie gehele bruiloft plaatsvinden. Van de huwelijksvoltrekking tot en met het feest. Een bruidsreportage kan gemaakt worden in en rondom het kasteel of in het omringende parkbos de Plantage. Als bruidspaar kunnen jullie de dag stijlvol afsluiten en in alle rust en luxe nagenieten in een suite van de twee kasteeltorens.

Adres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ‘s-Heerenberg
www.huisbergh.nl

Braamt

Markant Outdoorcentrum

Vinden jullie trouwen ouderwets? Bij Markant Outdoorcentrum kunnen jullie helemaal hip en bij de tijd zijn met een festivalbruiloft midden tussen het groen. Jullie kunnen de bruiloft zelf inrichten met bijvoorbeeld lampionnen, festivalborden, rollende keukens en loungesets. Laten jullie de plechtigheid plaatsvinden op strobalen in een tent langs het water? De bruid komt middels een vlot aanvaren om het JA-woord te kunnen geven. Hebben jullie al in gedachte wat voor muziek jullie willen draaien of wie de entertainment verzorgd? Markant Outdoorcentrum denkt graag met jullie mee.

Op het buitenterrein staat een originele steenoven, Afrikaanse braai en een rookoven. Het team van Markant Outdoorcentrum kan in combinatie met een moderne keuken en een aantal foodtrucks heerlijke gerechten bereiden in het thema van jullie festival. Naast gerechten kunnen jullie ook een keuze maken op het gebied van drank. Kiezen jullie voor een wijnproeverij of toch liever voor waterkannen met diverse smaken?

Bij een festivalbruiloft kan kamperen niet ontbreken. Overnacht met jullie gezelschap op het kampeerterrein of in het groepsgebouw compleet met douches en woonkamer met open haard.

Adres: Gildeweg 7, 7047 AR Braamt
www.markant-outdoorcentrum.nl

Vethuizen

Havezathe Carpe Diem

Willen jullie trouwen in de buitenlucht? Jullie kunnen trouwen in de tuin van een havezathe stammend uit de 13e eeuw. De havezathe is de perfecte trouwlocatie voor huwelijksvoltrekkingen, receptie, diner en het avondfeest.

In stijl arriveren jullie op de oprit waar jullie worden opgewacht door jullie vrienden en familie. Het gezelschap en jullie begeven jullie naar de tuin met vergezichten over de landerijen en de bosrand van Montferland. Na de huwelijksvoltrekking kan de bruidstaart worden aangesneden op het grote terras. Hierna kan het feestgedruis losbarsten.

Samen met het keukenteam kunnen jullie jullie trouwdag culinair vormgeven. Kiezen jullie voor een 3-, 4-, 5-, 6- of 7-gangen diner of voor een barbecue in de zomerzon?

Adres: Langeboomsestraat 5, 7046 AA Vethuizen
www.hotelcarpediem.nl

Beek

Partycentrum De Dèèl

Partycentrum De Dèèl staat garant voor een prachtig feest. De diverse zalen van het partycentrum bieden verschillende mogelijkheden aan. Van een klein intiem feest tot een grootse party met passende muziek of entertainment.

Niet alleen verzorgt het partycentrum op hun eigen locatie een prachtig feest, maar ook op jullie gewenste locatie zoals in het bos, in de tuin of op het kasteel. Sinds begin 2019 is het partycentrum een officiële trouwlocatie van de gemeente Montferland. Jullie kunnen elkaar het JA-woord geven bij het partycentrum.

Naast de huwelijksvoltrekking en het feest kan het partycentrum de catering verzorgen. Het partycentrum zorgt ervoor dat iedereen zich deze dag zal herinneren door de veelzijdige uitvoering van de heerlijkste gerechten. Jullie bepalen zelf welke hapjes en drankjes jullie geserveerd willen hebben.

Adres: Didamseweg 13, 7037 DH Beek
www.partycentrumdedeel.nl

Uitspanning ’t Peeske

In het hart van Montferland kunnen jullie midden in het groen de liefde bezegelen. Uitspanning ’t Peeske is een officiële trouwlocatie van de gemeente Montferland. Geven jullie elkaar het JA-woord aan de rand van het bos of bij het bergmeertje op de glooiende heuvels van het natuurgebied? Na de huwelijksceremonie kan er geproost worden met een glas champagne, een High Tea of koffie met bruidstaart. Het team van Uitspanning ’t Peeske verzorgt alles tot in de puntjes.

Adres: Peeskesweg 12, 7037 CH Beek
www.peeske.nl

Didam

Steak’m

De mogelijkheden bij Steak’m zijn eindeloos. Van een walking dinner met live muziek tot een compleet buffet of een smaakvol diner. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Elke bruiloft is uniek en wordt uitgevoerd op de manier zoals jullie hem wensen. Daag het team van Steak’m uit voor iets nieuws. Plan een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden te bespreken.

Willen jullie met een groot gezelschap eten of in kleine kring? Kiezen jullie voor een walking dinner, buffet of een smaakvol diner aan tafel? De keuken vertaalt jullie wensen. Een ceremonie, receptie, diner of avondfeest kan plaatsvinden in één van de sfeervolle ruimtes. Steak’m heeft een aantal suggesties opgesteld. De feestarrangementen waaruit jullie onder andere kunnen kiezen, zijn het Boerenfeest, Feest Montferland of Feest Speciaal.

Steak’m is ook de geschikte locatie voor jullie ceremonie. De gehele bruiloft kan onder 1 dak plaatsvinden.

Adres: Smallestraat 33, 6942 HA Didam
www.steakm.nl

Partycentrum Plok

Partycentrum Plok wil graag jullie trouwdag verzorgen. Talloze mogelijkheden biedt het partycentrum aan. Van een walking dinner met live muziek tot een Italiaanse tafel. Jullie trouwdag wordt precies op de manier uitgevoerd zoals jullie dat hebben voorgesteld.

De ceremonie kan plaatsvinden onder de spantent of op de vlonder bij de vijver. Jullie kunnen kiezen uit de thema’s: boerderij, Ibiza, vintage of groen. Het partycentrum denkt graag met jullie mee over de aankleding en verzorgen de ceremonie in stijl. Tevens is het partycentrum een officiële trouwlocatie van de gemeente Montferland.

Na het JA-woord kan er geproost worden met taart & bubbels. Het partycentrum biedt veel mogelijkheden qua taart. Kiezen jullie voor verschillende soorten cheesecakes of een donutwall? De keuken van het partycentrum is veelzijdig en kwalitatief te noemen. Van een Italiaanse tafel met pizza’s uit de Big Green Egg tot live cooking. Na het diner gaat het dak eraf. Dans mee op de muziek die wordt gedraaid door de DJ of gespeeld door een band. Het partycentrum biedt verschillende feestarrangementen aan om jullie feestavond compleet te maken. Uiteraard kan het partycentrum een arrangement op maat maken.

Adres: Dijksestraat 52, 6942 GD Didam
www.plok.nl

Register

You don't have permission to register