Het voorbereiden van een bruiloft is natuurlijk niet niks en kost veel tijd. Er moet overal aan gedacht zijn en alles moet tot in detail geregeld zijn. Zie daarom deze 3 tips die je helpen met het organiseren van de perfecte en onvergetelijke bruiloft.

1, Datum prikken

Een datum prikken is één van de belangrijkste en misschien wel het lastigste puntje van het organiseren van een bruiloft. Overleg dit goed en kom samen tot een beslissing. Denk na over in welk seizoen jullie willen trouwen of trouw bijvoorbeeld op de dag dat jullie verkering kregen.

2. Budget

Het budget blijft natuurlijk ook altijd nog een lastig puntje. Overleg samen wat jullie maximaal willen uitgeven aan de bruiloft. Het opstellen van een budget lijkt misschien niet moeilijk maar er moet met meer dingen rekening gehouden worden dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan de bijkomende factoren. Als jullie eenmaal op een bepaald budget uitgekomen zijn is het de uitdaging om hier niet overheen te gaan. Zelfs wanneer je droomjurk of smoking € 1000 duurder blijkt te zijn dan je eigenlijk gepland had. Dan zal er bezuinigd moeten worden op dingen die je minder belangrijk vindt.

3. Suit up

Prik een aantal data met de meiden (of mannen) en shop voor je eigen bruiloft! Maak er een echt uitje van en shop je perfecte droomjurk voor de grote dag. Vier de aankoop met een lekker glaasje witte wijn op het terras!

Voor mannen is het vinden van de juiste smoking net zo moeilijk als het vinden van een jurk voor de vrouw. Vaak gaan mannen opstap met hun vader of moeder om het geschikte pak te vinden of op maat te late maken. Dit is toch wel één van de leukste dingen van de voorbereiding van je bruiloft! Dus geniet hier ook dubbelop van!

Redacteur

Comments are closed.