De decoratie van de bruiloft is natuurlijk super belangrijk en ontzettend leuk om over na te denken. Ik zou zelf al wel honderden ideeën en combinaties kunnen bedenken. Maar waar moet je beginnen en nog beter, wanneer is het genoeg? Één ding is zeker, deze DIY valt niet te missen op jullie bruiloft!

Op jullie trouwlocatie vind je krijtborden met pakkende en leuke teksten in sierlijke letters geschreven. Om die sierlijke letters te schrijven is heel wat oefening voor nodig. Gelukkig bespaar je met dit handige trucje baden met tijd en maak je de mooiste bruiloft borden.

Wat heb je nodig:
Natuurlijk één of meerde mooie krijtborden, een printer, krijtjes in verschillende kleuren, een potlood en een krijtstift. Wanneer je de juiste tekst bedacht hebt die op het bordje komt te staan ga je op zoek naar een bijpassend en sierlijk lettertype. Print de uitgekozen tekst uit.

Stap 1: Letters overtrekken
Maak de achterkant van het papier waarop de letters staan wit met een krijtje. Plak het papier met de kant van het krijt naar het bord toe en pak een goed geslepen potlood. Trek de letters op het papier over. Op deze manier drukt het krijt dat je op de achterkant van het blad gedaan hebt door op het krijtbord. Zo heb je de basis van de letters staan op het krijtbord.

Stap 2: Letters omtrekken met krijtstift
Wanneer je het papier van het krijtbord er afgehaald hebt trek je de lichte lijnen over met een krijtstift waardoor de letters mooi strak en duidelijk worden.

Stap 3: Letters opvullen
Vul de sierlijke krijtbord letters vervolgens op door ze bijvoorbeeld volledig in te kleuren of met kleine streepjes of stipjes. Met deze praktische manier kan je allerlei verschillende leuke krijtbordjes maken. Voeg nog wat leuke details toe, zoals: hartjes, pijlen, sierlijntjes, etc.

Hopelijk hebben jullie iets aan dit super leuke en praktische idee!
Geniet van jullie bijzondere dag!

Redacteur

Comments are closed.