Het is altijd het juiste moment om je partner even in het zonnetje te zetten met een fantastische overnachting. Wij hebben wat jij zoekt. Ontspan geniet en rust uit met dit super romantische arrangement!

Een momentje voor jullie zelf

Jullie romantische date begint goed met een lekker kopje koffie of thee bij aankomst. Wanneer jullie op de kamer komen, staat er een klein presentje en een fles wijn op jullie te wachten. ’s Avonds kunnen jullie je laten verassen met het heerlijke 3-gangen verrassingsdiner die met liefde voor jullie bereid is. Wanneer jullie uitgerust wakker worden en even lekker gedoucht hebben kunnen jullie aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Hoe romantisch is dat!

De prachtige Montferlandse natuur

Overnachten op deze unieke plek met een rijke historie is natuurlijk onvergetelijk. De voormalige gerestaureerde boerderij is omgetoverd tot een prachtig mooi hotel waarin u verblijft. Het hotel bevindt zich aan de rand van de Montferlandse bossen. Ontdek de prachtige omgeving te voet of per fiets en vindt de mooiste plekjes. Voor wie de omgeving nog verder wilt ontdekken kan naar steden zoals Doetinchem, Arnhem of Emmerich gaan. Dit arrangement is dus de perfect combinatie tussen ontspannen en ontdekken.

De perfecte combinatie tussen ontspannen en ontdekken!

Klik hier om dit romantische arrangement te boeken!

Redacteur

Comments are closed.