Even lekker met je partner een romantisch genieten met een nachtje weg. De perfecte manier om nog dichter naar elkaar toe te groeien en elkaar toch nog dat beetje extra te leren kennen. Geniet in de prachtige omgeving van Montferland in het historische stadje ‘s-Heerenberg.

Je overnacht in het grootste en best bewaarde kasteel van Nederland. Het kasteel omringt een slotgracht. Het kasteel beschikt over de kenmerkende ophaalbrug, wapperende vlaggen, de rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens.

De onvergetelijke overnachting

Alles is voor jullie tot in de puntjes geregeld waardoor jullie optimaal van elkaar kunnen genieten. Ontdek de mooie omgeving door middel van de prachtige fietsroutes en de fietsverhuur. Jullie krijgen een uitgebreid lunchpakket mee voor onderweg. Tevens hebben jullie de kans om het historische kasteel te ontdekken. Wordt uitgerust wakker en schuif aan bij het heerlijke ontbijtbuffet.

Jullie overnachten in een prachtige torensuite. Het kasteel bevindt zich aan de rand van het Bergherbos waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. De stad heeft een groot aanbod aan pittoreske restaurantjes en dorpjes. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de steden Doetinchem of Emmerich.

Klik hier voor meer informatie over dit romantische nachtje weg.

Redacteur

Comments are closed.