“De Larke” Oldtimers
De start van een onvergetelijke huwelijksdag begint bij oldtimerverhuur “De Larke”. Trouwen in een exclusieve trouwauto, u heeft de keuze uit verschillende soorten antieke Oldtimers.

Prins Classic Transport
Trouwvervoer in een klassieke bus maakt uw bruiloft tot een onvergetelijke dag!! Met onze bijzondere bussen kunnen wij op een sfeervolle wijze trouwvervoer verzorgen op uw huwelijksdag. Prins Classic Transport is gevestigd in Opijnen, Gelderland.

Taxi van den Broek – Trouwservice
De trouwservice van Van den Broek heeft veel te bieden. Zo hebben we een tiental zeer exclusieve trouwauto’s. Van smaakvol gerestaureerde oldtimers, de oudste is van 1927, tot stijlvolle en uiterst opvallende en luxueuze automobielen. Taxi van den Broek is gevestigd in Barneveld, Gelderland.

Classic Rent
Wij willen een andere aanpak van deze bedrijfstak. Flexibel en servicegericht. Zowel voor particulieren als voor diverse bedrijfsevenementen en personeelsuitstapjes. Een ruim aanbod door middel van samenwerking met diverse particulieren en andere kleine auto-verhuurbedrijven. Leuk voor bruiloften en trouwerijen. Classic Rent is gevestigd in Nieuwegein, Utrecht.

Kool Trouwauto’s
Een huwelijk voorbereiden is iets persoonlijks, daarom verzorgen wij uw vervoer op een stijlvolle manier. Service en flexibiliteit staan hierbij voorop. Wij beschikken over zeer exclusieve trouwauto’s. Kool’s Trouwauto’s is gevestigd in Nieuwegein, Utrecht.

TAP Trouwvervoer
Een bruidswagen die u bij ons gereserveerd heeft, wordt op uw trouwdag niet verder verhuurd, zodat er aan uw vervoer alle tijd wordt besteed die nodig blijkt te zijn. Wij bieden u een heel scala aan mogelijkheden van gerieflijk modern tot nostalgisch ouderwets, wagens in topconditie, die door heel Nederland ingezet kunnen worden.

Redacteur

Comments are closed.