Niet alleen vrouwen vinden het fijn om romantiek te krijgen of romantisch verrast te worden maar mannen ook. Alleen wat goed is om te weten is dat het wordt romantiek niet de zelfde betekenis voor de man als voor de vrouw heeft. Mannen beschrijven romantiek meer als: sensueel, passievol, lingerie, oneindige seks en mysterieus. De bloemen en kaarslicht gedoe is gewoon niet hun ding. Laten we daarom direct naar het echte werk toegaan.

1. Dress up
Het is natuurlijk wel bekend dat mannen gek zijn op lingerie. Niet voor zichzelf natuurlijk maar voor hun partner. Neem je partner een keer mee naar de stad en laat hem een lingerie setje uit kiezen waar hij jou het meest sexy in vindt. Mannen zijn erg visueel ingesteld en daarom zou hij het geweldig vinden als je hem vanavond dat sexy lingerie setje showt.

2. Verschijn op zijn kantoor
Dit hoeft natuurlijk, wanneer dat niet kan, niet letterlijk. Laat door middel van een belletje of sms’je weten dat je aan hem denkt terwijl hij aan het werk is. Niet alleen wij vrouwen vinden het fijn om te weten dat je geliefde aan je denkt en je mist maar mannen ook. Laat hem weten dat je niet kan wachten om hem vanavond weer te zien en trots op hem bent. Doe die niet te vaak, maar eens in de zoveel tijd zodat het extra speciaal blijft wanneer je hem dit verteld.

3. Complimenten
Misschien geeft je partner het niet graag toe of laat die het nauwelijks zien. Maar mannen vinden een complimentje net zo leuk en net zo belangrijk als vrouwen. Vooral als het gaan om zijn uiterlijk en hoe hij jou laat voelen. Laat hem weten dat je je veilig voelt bij hem en compleet jezelf bij hem kan zijn en dat je dat waardeert. Doe dit niet om het uur maar maak bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een oprecht complimentje.

4. Surprise!
Al lijkt het misschien onvoorstelbaar maar zelfs mannen vinden eens in de zoveel tijd een verassing wel leuk. Wanneer de relatie al wat langer is dan worden veel dingen een routine en vanzelfsprekend. Zo gek is dat niet. Maar geef er is een keer een leuke draai aan en neem je vriend mee voor een weekendje weg of ga lekker romantisch uit eten. Verassing zijn gezellig en zorgen voor een boost in je relatie.


Redacteur

Comments are closed.