Ivy Jansen heeft sinds 2017 haar eigen salon. Zij heeft zowel het vakdiploma allround schoonheidsspecialist als haar diploma medisch pedicure op zak. Binnen de salon staan persoonlijke aandacht en hoge kwaliteit hoog in het vaandel. Ivy biedt ruimte aan haar klanten om persoonlijke wensen te delen. Bovendien vindt Ivy het uitdagend om op zoek te gaan naar oplossingen en u tevreden naar huis te laten gaan.

Behandelingen

De salon is voorzien van professionele apparatuur waarmee Ivy schoonheidsbehandelingen verzorgd en pedicure zorg uitvoert. Tevens straalt de salon een ontspannen sfeer uit en beschikt over airconditioning.

Schoonheidsbehandelingen

De salon biedt gezichtsbehandelingen, korte behandelingen, lichaamsbehandelingen en massages aan. Bij de gezichtsbehandelingen kunt u denken aan een complete basis behandeling, een complete basis behandeling plus een shiatsu massage of een reinigende gezichtsbehandeling. Een korte behandeling is bijvoorbeeld henna wenkbrauwen of een deelbehandeling voor het gezicht. Een deelbehandeling is epileren, verven of harsen.

Ivy kan bij de lichaamsbehandelingen uw benen, oksels of rug harsen. Kiest u voor een klassieke massage of een hotstone massage? Of kiest u toch liever voor een shiatsu massage voor het gezicht? U kunt ook kiezen voor een cupping massage.

Pedicure

Ivy kan likdoorns verwijderen, ingegroeide/verdikte nagel behandelen of eelt verwijderen. Tevens kan zij klanten met diabetes of reuma voorzien van een pedicure. Bovendien kan Ivy uw teennagels lakken met gellak. Niet alleen uw teennagels kunnen worden voorzien van een gellak, maar ook uw handen. Naast pedicure kunt u ook kiezen voor een manicure.

Contact info

Stillewaldweg 6D, 7036 AC Loerbeek, Nederland

Nu open
Maandag 08:30 - 16:30
Dinsdag 08:30 - 04:30
Woensdag 08:30 - 16:30
Donderdag 08:30 - 16:30
Vrijdag 08:30 - 16:30
Zaterdag 08:30 - 16:30
Zondag Gesloten
Lokale tijd 10:29am
Socials

Register

You don't have permission to register