Beauty by Linds is een beauty- en kapsalon in Braamt waar u terecht kunt voor diverse behandelingen. U hoeft dus niet langer voor verschillende behandelingen naar verschillende salons. Tevens kunt u een kappersafspraak combineren met een beautybehandeling.

Lindsy volgt regelmatig (online) trainingen van onder andere de KAO Academy, de Barbierschool en Proles Beauty om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends.

Beautysalon

In de beautysalon kunt u wenkbrauwen en gezichtsbeharing laten epileren met draad. Epileren met draad wordt ook wel threading genoemd. Threaden is een eeuwenoude manier van ontharen waarbij 2 katoenen draadjes over de huid worden gerold. Hierdoor worden alle ongewenste haartjes effectief verwijderd.

Kapsalon

Lindsy maakt in de kapsalon gebruik van producten van Goldwell. De kleur-, verzorgings- en stylingsproducten zijn op elkaar afgestemd. De combinatie van producten maakt de perfecte match.

U kunt uw haren verven in elke gewenste kleur dankzij de Goldwell Topchic, Colorance of Elumen. Wilt u de kleur optimaal behouden? Gebruik dan producten die aansluiten bij de haarkleuring. Goldwell Dualsenses biedt een uitgebreid assortiment aan producten aan, zodat er voor elk haartype een passend product te verkrijgen is. Tevens kunt u gebruik maken van de StyleSign stylingsproducten voor de finishing touch.

Contact info

Pastoor te Rielestraat 26a, 7047 AL Braamt, Nederland

Nu open
Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 14:00
Dinsdag 18:00 - 21:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 09:00 - 12:30
Donderdag 13:00 - 17:00
Donderdag 18:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 13:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Lokale tijd 1:15pm
Socials

Register

You don't have permission to register