Contact

In het centrum van Zeddam in het voormalige Rabobank pand is het Beautycenter gevestigd. Het beautycenter biedt een uitgebreid en allround beauty concept aan. Kylie Trentelman is de trotse eigenaresse van het beautycenter. Kylie heeft het beautycenter altijd voor ogen gehad. Een eigen center waar verschillende beauty faciliteiten onder ‘een dak’ worden aangeboden. Bij deze faciliteiten kan gedacht worden aan een kapsalon, schoonheidssalon en nagelsalon.

Kylie is haarstylist en verantwoordelijk voor de kapsalon. Mariëlle Visser neemt de schoonheidssalon en Marloe Maalderink de nagelsalon als zelfstandig onderneemsters voor hun rekening. Elke onderneemster vindt het belangrijk om een concept uit te kunnen voeren dat is gebaseerd op persoonlijke aandacht en liefde voor het vak.

Kylies

Kylie knipt zowel dames, heren als kinderen. Naast het knippen, wassen en drogen van de haren bent u bij Kylies aan het juiste adres voor het kleuren van uw haren. Kylie zet bovendien balayage, high- en lowlights. Vrouwen kunnen ook hun haren in model laten föhnen, laten krullen of stijlen of laten opsteken. Na uw knipbeurt kunt u uw wenkbrauwen laten kleuren of epileren. Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje en wilt u een bruidskapsel? Kylie verzorgt met liefde uw bruidskapsel. Wilt u liever eerst een proefkapsel proberen? Geen enkel probleem, bij Kylies kunt u terecht voor een proefkapsel.

Telefoonnummer: 06-85778268
Social media: Instagram en Facebook

Body & Skincare Mariëlle

Bij Mariëlle bent u aan het juiste adres voor een skincare behandeling, een body treatment, pedicure, specialisaties, visagie, modules, ontharen en hand & feet care. Een skincare behandeling die Mariëlle aanbiedt is de reinigingsbehandeling. Tijdens deze behandeling vindt er onder meer een dieptereiniging plaats door middel van een peeling, worden oneffenheden verwijderd en de behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging. Bij een body treatment kunt u denken aan een hotstone massage. Een voorbeeld van een specialisatie is een bindweefsel-pincements massage. Kiest u voor de module harsen of het verven van uw wimpers of wenkbrauwen? Tot slot kunt u uw voeten laten verzorgen middels de feet care.

Telefoonnummer: 06-11583329
Social media: Instagram en Facebook

Nails by Marloe

Wilt u uw nagels verlengen of verstevigen? Kies dan voor acrylnagels. Uw natuurlijke nagels worden verlengd met acrylpoeder en vloeistof welke niet schadelijk zijn voor uw eigen nagels. De acrylnagels zijn stevig. Tevens zijn de acrylnagels hard en daardoor minder kwetsbaar. U kunt de acrylnagels een lange tijd dragen. Naast het zetten van acrylnagels kunt u uw nagels laten opvullen. Marloe kan uw nagels voorzien van nailart.

Bij Nails by Marloe kunt u ook kiezen voor een gellak manicure. Tijdens deze manicure wordt een gellak laag over de natuurlijke nagel aangebracht. De gellak biedt een lichte versteviging en laat uw nagels stralen.

Heeft u last van nagels die breken, scheuren of bladeren? Wilt u uw natuurlijke nagels verstevigen zonder extreme verlenging? Kies dan voor de BIAB behandeling. BIAB staat voor ‘base in a bottle’. Dit product is een stevige gel waardoor stevigheid wordt gecreëerd voor de natuurlijke nagel. Producten van The Gelbottle Inc worden gebruikt. Deze producten zijn vegan, dierproefvrij en van hoge kwaliteit. Ten slotte kunt u bij de nagelsalon uw gellak, BIAB of acryl laten verwijderen.

Telefoonnummer: 06-30671753
Social media: Instagram en Facebook

 

0 Reviews

Contact info

's-Heerenbergseweg 8, 7038 CC Zeddam, Nederland

Nu open
Maandag 24h open
Dinsdag 24h open
Woensdag 24h open
Donderdag 24h open
Vrijdag 24h open
Zaterdag 24h open
Zondag 24h open
Lokale tijd 2:06pm
Socials

Register

You don't have permission to register