Aan de Spoorstraat in Didam is Bloem Beleving gevestigd. Bloem Beleving wordt gerund door Kitty en Igor Beursken. Het echtpaar zit al 15 jaar in het vak en hebben nog steeds passie en liefde voor het vak.

Het echtpaar is zeer creatief, heeft gevoel voor sfeer en styling. Tevens leveren zij alleen kwalitatief mooie producten tegen een eerlijke prijs.

Bruidsboeketten

Een mooi bruidsboeket kan niet ontbreken tijdens de grote dag. De medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van uw bruidsboeket. Bloem Beleving ontzorgt u volledig op het gebied van bruidswerk. Zij kunnen vakmanschap leveren op basis van uw wensen vanwege hun jarenlange ervaring. Bloem Beleving maakt niet alleen bruidsboeketten. Zij verzorgen met liefde de corsages en autostukken, maar ook kunnen zij de volledige aankleding verzorgen.

Traditioneel gezien kiest de bruidegom een bloemstuk uit. Op de grote dag zien jullie er allebei op uw mooist uit. Maak uw look af met het bruidswerk. Komt u voor uw partner een bruidsboeket bestellen? Neem dan een klein stukje van de stof van de jurk of het pak mee. Bloem Beleving zorgt ervoor dat de kleuren van de bloemen aansluiten bij de kleur van de jurk of het pak. Bovendien kan het bruidswerk op basis van de voorkeur van uw partner van bepaalde kleuren gemaakt worden.

Bestellen van uw bruidsboeket

Heeft u al een idee wat u wilt? Of heeft u nog wat tips en hulp nodig? Breng een bezoek aan Bloem Beleving en zij helpen u graag verder. In de winkel is een hoek gecreƫerd waar rustig jullie wensen besproken kunnen worden onder het genot van een kop koffie of thee.

Contact info

Spoorstraat 5, 6942 EA Didam, Nederland

Nu open
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Lokale tijd 12:58pm
Socials

Register

You don't have permission to register