De Eetkamer is uitgegroeid tot een goed bezocht restaurant. Mond-op-mondreclame is de beste reclame. Van woensdag tot en met zondag is de keuken geopend. In het restaurant of met mooi weer in de eettuin kunt u dineren vanaf 16:00 uur. Het restaurant heeft een vaste dinerkaart en kent elke week wisselende gerechten. De wisselende gerechten worden bij u aan tafel gepresenteerd. Woensdag en donderdag staan in het teken van stamppotten.

Naast de Eetkamer vindt u café Uniek. Café Uniek is een echt dorpscafé. U kunt bij het café een kop koffie drinken, maar ook het weekend inluiden met een biertje of wijntje. In het café kunt u een potje biljarten, darten of kaarten.

Feestlocatie

Café Uniek is een bijzonder geschikte feestlocatie voor onder meer jullie bruiloft. De Carrouselzaal heeft een unieke sfeer dankzij het huiselijke interieur en de kaarsjes. Het gastvrije personeel zorgt er met een culinaire invulling voor een blijvende herinnering aan jullie bruiloft. De zaal kan worden uitgebreid met het café of de eettuin. De culinaire mogelijkheden zijn zeer divers en komen uit eigen keuken.

PRUUFLOKAAL (kleine eetkamer)

Als jullie het PRUUFLOKAAL binnen stappen dan voelt de ruimte meer aan als een knus café door de gezellige bar. Deze ruimte is geschikt voor gezelschappen van ongeveer 20 tot 40 personen. In deze ruimte kan de receptie of een klein feestje ter gelegenheid van jullie bruiloft plaatsvinden.

Zaal 12 (Eetkamer XL)

De ronde carrouselzaal ademt door zijn huiselijke aankleding een sfeer uit die ideaal is voor jullie bruiloft. Gezelschappen van ongeveer 30 tot 100 personen kunnen plaatsnemen in de zaal. Tijdens de zomermaanden kan eventueel het terras ‘de Eettuin’ bij de zaal worden getrokken.

Terras ‘De Eettuin’

Op een zwoele zomerdag kan in de kleurrijke tuin een feest plaatsvinden ter gelegenheid van jullie bruiloft. De tuin biedt verschillende mogelijkheden aan. Wat denken jullie van een volledig verzorgde barbecue of een barbecue? Of kiezen jullie toch liever voor een feestavond met hapjes en drankjes.

Contact info

Spoorstraat 31, 6942 EB Didam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 16:00 - 00:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00 - 00:00
Donderdag 16:00 - 00:00
Vrijdag 16:00 - 01:00
Zaterdag 16:00 - 01:00
Zondag 13:00 - 23:00
Lokale tijd 12:48pm
Socials

Register

You don't have permission to register