Michelle Evers is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Divinity. Haar passie is om mensen mooi te maken. Zij voert haar werk met liefde en plezier uit. De beautysalon biedt behandelingen aan voor vrouwen en mannen. In de salon staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop.

Wist u dat de naam Divinity staat voor goddelijkheid? Goddelijkheid in de zin van wees bewust van de goddelijkheid in uzelf.

Producten

In de beautysalon wordt gewerkt met het huidverzorgingsproduct Puurr. Puurr biedt kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten voor face, body & wellness. Door middel van de Puurr producten worden in de beautysalon unieke behandelmethodes toegepast waarin huidverbetering en total wellness samen gaan. De producten van Puurr kunt u ook thuis gebruiken.

Puurr Look Minerale make-up: wilt u een natuurlijk egale huid met make-up? Kies dan voor deze make up! De minerale make-up bevat alleen pure ingrediënten rechtstreeks uit de aarde. Tevens wordt aan de make-up geen parfum of chemicaliën toegevoegd. Bovendien zijn de producten niet op dieren getest. Voor elk huidtype is deze make-up geschikt. Wist u dat de natuurlijk onderhouden minerale foundations een SPF dekking geven van 15? Tevens zijn de foundations ontworpen voor een soepele, perfecte dekking. De foundation zorgt ervoor dat de huid kan ademen. Ten slotte zijn de producten milieuvriendelijk.

Wilt u meer weten over de make-up van Puurr? Bekijk dan de website.

Behandelingen

De beautysalon biedt verschillende pakketten aan. Kiest u voor brons, zilver of gaat u toch liever voor goud? Naast pakketten kunt u kiezen voor een PUURR behandeling. Een voorbeeld van een PUURR behandeling is de Expresse PUURR Zenn Treatment. Bij deze behandeling krijgt u een Intro Tui-Na massage met warme kruidenstempels, een oppervlaktereiniging en een masker.

Voor de mannen is er zelfs een Men’s Choice. Deze behandeling bestaat onder meer uit een oppervlaktereiniging, huidanalyse, het verwijderen van lichte onzuiverheden en een verzorgde dag/nachtcrème.

Naast bovengenoemde pakketten en behandelingen kunt u bij de beautysalon u laten harsen, de wenkbrauwen en wimpers laten verzorgen, de visagie laten verzorgen, de nagels laten voorzien van een lakje of uw handen of voeten laten verzorgen.

Contact info

Van Rouwenoortweg 17c, 6942 PH Didam, Nederland

Nu open
Maandag 24h open
Dinsdag 24h open
Woensdag 24h open
Donderdag 24h open
Vrijdag 24h open
Zaterdag 24h open
Zondag 24h open
Lokale tijd 12:39pm
Socials

Register

You don't have permission to register