Een buitengewone dag op trouwlocatie Havezathe Carpe Diem

De dag breekt aan. Je bruiloft, de mooiste dag van je leven. Een dag om nooit te vergeten. De perfecte dag.  Trouwen in de tuin van een Havezathe stammend uit de 13e eeuw. Een buitengewoon mooie trouwlocatie in Montferland, de Parel van Gelderland.

Havezathe Carpe Diem is een uitermate geschikte trouwlocatie voor huwelijksvoltrekkingen, receptie, diner en zelfs avondfeest. Onze ligging in het Montferland biedt de perfecte romantische omgeving voor een dag om nooit meer te vergeten.

U arriveert in stijl op de oprit, opgewacht door al uw vrienden en familie. Het bruidspaar wordt warm ontvangen en kan direct door naar de tuin met vergezichten over de landerijen en de bosrand van Montferland. Na de huwelijksvoltrekking in landelijke sfeer kan de taart worden aangesneden op ons mooie grote terras waarna het feestgedruis losbarst.

Ons keukenteam werkt graag met u samen om uw bruiloft ook culinair vorm te geven. Een 3-, 4-, 5-,6-, 7- gangen diner, maar ook een barbecue in de zomerzon behoort tot de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen op uw toekomstige trouwlocatie. We bespreken graag met u hoe uw perfecte dag er uit ziet en geven passend advies. Samen maken we er een buitengewone dag van bij Havezathe Carpe Diem!

Contact info

Langeboomsestraat 5, 7046 AA Vethuizen, Nederland

Nu open
Maandag 24h open
Dinsdag 24h open
Woensdag 24h open
Donderdag 24h open
Vrijdag 24h open
Zaterdag 24h open
Zondag 24h open
Lokale tijd 3:14am
Socials

Register

You don't have permission to register