Het Montferland heeft een warme, moderne uitstraling met natuurlijke elementen. In het interieur komt de omgeving terug. Bij binnenkomst trekt de bar direct uw aandacht. Geniet in de lounge van een verse kop koffie, een heerlijke lunch of een goed glas wijn. In de lounge kan ook een feestelijke borrel plaatsvinden.

Het Montferland heeft een internationale keuken. Met liefde bereidt de chefkok samen met zijn team culinaire verrassingen. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het royale terras. Bovendien is Het Montferland een unieke locatie die geschikt voor uw bruiloft.

Naast het geven van uw bruiloft op deze locatie kunt u ook met uw gezelschap blijven overnachten in de hotelkamers die zijn voorzien van alle gemakken.

Feesten

Wilt u uw bruiloft laten plaatsvinden op een bijzondere feestlocatie? Dan bent u bij Het Montferland aan het juiste adres! Het Montferland ligt midden in het Bergherbos, boven op de ‘motte’ in Zeddam. Uw bruiloft wordt door Het Montferland tot in de puntjes verzorgd.

De passie voor horeca staat garant voor een onvergetelijk feest.

Uw bruiloft is uniek. Bij Het Montferland kunt u terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek gaat u samen met Het Montferland kijken wat binnen Het Montferland de mogelijkheden zijn om er een persoonlijk feest van te maken. Benoem uw wensen en op basis van uw wensen wordt een passende offerte gemaakt.

Hotel

Elke hotelkamer biedt een fantastisch uitzicht. De hotelkamers zijn voorzien van heerlijke bedden, badkamer met inloopdouche, toilet en föhn. Tevens hebben alle kamers een airco, WiFi en een flatscreen TV. Het Montferland zorgt ook roomservice.

Contact info

Montferland 1, 7038 EB Zeddam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag 12:00 - 22:00
Dinsdag 12:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 12:00 - 22:00
Vrijdag 12:00 - 22:00
Zaterdag 12:00 - 22:00
Zondag 12:00 - 22:00
Lokale tijd 3:23am
Socials

Register

You don't have permission to register