Karin is sinds 1983 huidspecialist. Om de beste resultaten te kunnen realiseren, werkt Karin met gerenommeerde merken zoals Nimue, pHformula, Me-Line en Dr. K. Alle merken zijn derma-cosmeceuticals en pharma-cosmeceuticals. Dit houdt in dat het producten zijn met huidvernieuwende eigenschappen en met een wetenschappelijke achtergrond vanuit de medische wereld.

Naast het verbeteren van de huid biedt Karin ook behandelingen aan waarbij u kunt ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een gezichtsbehandeling. Tevens bent u bij het Karin Medze aan het juiste adres voor aanvullende specialisaties zoals definitieve ontharing, permanente make-up en collageen stimulatie.

Permanente make-up

Wilt u uw ogen, lippen en mond sprekend maken? Kies dan voor permanente make-up. De techniek bestaat uit het in de huid brengen van kleur. Bespreek voorafgaand aan de behandeling uw gewenste resultaat, zodat de techniek kan worden afgestemd. Na het gesprek wordt de juiste vorm getekend en de perfecte kleur besproken.

Huidverzorgende behandelingen

Voordat de behandelingen plaatsvinden, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek wordt gekeken naar uw huidconditie en geluisterd naar uw wensen. Op basis van uw huidconditie en uw wensen wordt er in overleg met u een behandelplan opgesteld. Als het behandelplan is opgesteld, kan van start worden gegaan met de behandelingen.

Huidverbeterende behandelingen

Net zoals de huidverzorgde behandelingen geldt dat er eerst een intakegesprek plaatsvindt. Er wordt gekeken naar uw huidconditie en er wordt tijdens het opstellen van uw persoonlijke behandelplan rekening gehouden met uw wensen. Aan de hand van het behandelplan kunnen de behandelingen gaan plaatsvinden. Stap voor stap zal uw huid verbeteren.

Contact info

Bovensteenakkers 24, 7041 CC 's-Heerenberg, Nederland

Nu open
Maandag 24h open
Dinsdag 24h open
Woensdag 24h open
Donderdag 24h open
Vrijdag 24h open
Zaterdag 24h open
Zondag 24h open
Lokale tijd 3:21am
Socials

Register

You don't have permission to register