Op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh in ‘s-Heerenberg is in het oude Koetshuis Kasteel Café Heeren Dubbel gevestigd. Via de ophaalbrug lopen jullie over de slotgracht naar de voorburcht van het kasteel. Het oude Koetshuis en het terras van het Kasteel Café bevinden zich aan de rechterkant. Vanuit het terras kijken jullie uit op het imposante kasteel. Een bijzondere horeca locatie vanwege de unieke locatie.

Bij Kasteel Café Heeren Dubbel kunnen jullie genieten van een kop koffie met gebak, een heerlijke lunch of een high tea. Tevens biedt Heeren Dubbel allerlei mogelijkheden voor bruiloften, feesten, diners en zakelijke bijeenkomsten.

Bruiloft

Jullie bruiloft moet bijzonder en perfect zijn oftewel een onvergetelijke dag. Kasteel Café Heeren Dubbel biedt een unieke locatie voor een prachtige bruiloft. Het decor van jullie bruiloft wordt gevormd door de slotgracht, ophaalbrug en de verdedigingstorens.

Creativiteit

Kasteel Café Heeren Dubbel is vernieuwend, origineel en luistert naar jullie wensen en behoeften. Tevens proberen zij een groot gevoel van gastvrijheid te creëren door een warme en informele benadering. Jullie bruiloft wordt een uniek feest vanwege de flinke dosis aan creativiteit die wordt toegepast. Kasteel Café Heeren Dubbel is gedreven en enthousiast om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.

Trouwen

Geven jullie elkaar het JA-woord in de Habsburgerzaal van Kasteel Huis Bergh? Kasteel Café Heeren Dubbel kan onder meer jullie receptie, de champagne en bruidstaart verzorgen in de Kasteeltuin. Een groot avondfeest kan plaatsvinden in het Kasteel Café. Jullie kunnen jullie laten verrassen door een 5-gangen diner. Na het diner kunnen de heupjes worden losgegooid op het feest met eventueel een band.

Huwelijksnacht

Willen jullie bruiloft compleet maken? Sluit jullie bruiloft dan af met een romantische overnachting in een van de twee luxueuze torensuites.

Contact info

Hof van Bergh 8, 7041 AC 's-Heerenberg, Nederland

Nu open
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 - 17:30
Woensdag 10:30 - 17:30
Donderdag 10:30 - 17:30
Vrijdag 10:30 - 17:30
Zaterdag 10:30 - 17:30
Zondag 10:30 - 17:00
Lokale tijd 11:57am
Socials

Register

You don't have permission to register