Kapsalon Lorny Wanders Haarmode

Al meer dan 35 jaar een begrip in de regio!

De haarstylisten van Lorny Wanders Haarmode hebben veel ervaring met haarkleuring. Onze kappers kun je echt wel kleurspecialisten noemen. Niet alleen geven ze persoonlijk en eerlijk advies over de kleur die bij jou past, ook weten ze alles van laatste trends op kleurgebied en beheersen ze alle kleurtechnieken. Of het nu gaat om een complete nieuwe haarkleur, highlights, lowlights, ombre of balayage, Daarom bezoeken klanten al jaren onze salon. Vakmanschap, topproducten en een gezellige sfeer zijn de steekwoorden!

Weet je nog niet zeker welk kapsel je wilt of wat bij je past? Vraag onze haarspecialisten naar de mogelijkheden en je gaat meer dan tevreden met een nieuwe coupe naar huis.

 

We werken met de beste producten van WELLA en NIOXIN en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste haarmode trends. Met slimme, trendy kapsels veranderen de kapsters van Lorny Wanders Haarmode je uiterlijk in no time. Kies voor een natuurlijke uitstraling of juist een meer excentrieke look. Het resultaat? Een supergoed kapsel waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt.

ANKO Haarwerkspecialist

Wij zijn door de ANKO gecertificeerd als leverancier van alle soorten haarwerk. Bovendien hebben we jarenlange ervaring op het gebied van haarwerken en behandeling van problemen met de hoofdhuid. Voor mensen die tijdelijk of blijvend kaal zijn hebben we de nieuwste en mooiste modellen haarwerken . Deze natuurlijk ogende en gemakkelijk te dragen haarwerken zijn er voor jong en oud  en voor zowel vrouwen als mannen. Voor de buitenwereld lijkt het gewoon uw eigen haar.

Door chemotherapie of bestraling verliezen de meeste mensen hun haar. Meestal zal het haar na de 2e kuur uitvallen. Een aangrijpende aangelegenheid. Als het jou overkomt, zoeken we samen een mooi haarwerk dat bij jou past. Het allerbelangrijkste hierbij is dat jij je zo prettig mogelijk voelt. Met aandacht, vertrouwen en deskundigheid begeleiden we je in dit proces en helpen we je met het gebruik en onderhoud.

We willen je een stukje blijer maken, ondanks je situatie

Wij leveren maathaarwerk en confectiehaarwerk(pruik) , toupets, extensions en haarstukjes Ook kunnen wij je adviseren over de verschillende mogelijkheden van haartransplantatie. Omdat wij ANKO gecertificeerd haarwerkspecialist zijn hebben wij contracten met alle zorgverzekeraars, en wij helpen u graag met de afwikkeling hiervan

Voorzieningen
Contact info

Spoorstraat 6, 6942 EC Didam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 20:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 15:00
Zondag Gesloten
Lokale tijd 4:18am
Socials

Register

You don't have permission to register