Vinden jullie trouwen ouderwets? Met een Festival bruiloft op een unieke locatie zijn jullie helemaal bij de tijd. Onder een unieke locatie wordt verstaan midden tussen het groen en langs het water. Een festival bruiloft is niet compleet zonder vrolijke kleuren, lampionnen, festival borden, rollende keukens, zitzakken en loungesets.

Overnachten van de gasten

Bij een festival bruiloft kan kamperen niet ontbreken. Na een fantastische bruiloft kunnen jullie met jullie gezelschap kamperen op het kampeerveld. De volgende dag tijdens het ontbijt kunnen de mooiste herinneringen worden opgehaald. Naast kamperen kunnen jullie ook overnachten in het groepsgebouw. Het groepsgebouw biedt plaats aan 36 personen en beschikt over douches en woonkamer met open haard.

Eten & drinken

Op het buitenterrein staat een originele steenoven, Afrikaanse braai en een rookoven. Markant Outdoorcentrum kan in combinatie met een moderne keuken en een aantal foodtrucks heerlijk eten bereiden in het thema van een festival. Kiezen jullie voor een simpel vers frietje of een 12-gangen diner? In overleg is er veel mogelijk.

Qua dranken geldt dat er verschillende keuzes mogelijk zijn. Jullie kunnen kiezen voor kleurrijke kruiwagens vol met crushed ice om speciaal biertjes koud te houden, maar ook voor een wijnproeverij. Tevens kunnen er waterkannen met diverse smaken zoals citroen en mint worden geplaatst.

Styling & aankleding

De styling & aankleding van jullie festivalbruiloft ligt volledig in jullie handen, maar Markant Outdoorcentrum denkt graag met jullie mee. Of jullie nu kiezen voor vintage of strak, polaroid camera’s of bewegwijzering op pallets. Wat denken jullie ervan om de echte plechtigheid op strobalen in een tent langs het water te houden? De bruid komt middels een vlot aanvaren.

Muziek & entertainment

Hoe gaaf is het om een DJ te laten draaien op een oude Amerikaanse bus of een tafelgoochelaar in te huren om jullie te verbazen tijdens het eten. Of wat denken jullie van een band of een silent disco. Markant Outdoorcentrum adviseert jullie graag over muziek & entertainment.

Contact info
Nu open
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Lokale tijd 11:59am
Socials

Register

You don't have permission to register