Naast Juffrouw Tok in Didam ligt Partycentrum Boszicht. Jullie kunnen bij het partycentrum terecht voor alle feesten: van recepties, partijen, bruiloften, familie- of personeelsfeesten, seminars en congressen.

Feesten & partijen

Partycentrum Boszicht organiseert graag jullie bruiloft. Een bruiloft zonder orkest is net als een bedrijfsfeest zonder thema of activiteit. Uiteraard zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen. De ervaring leert dat een bruiloft met een voor jullie bruiloft op maat gesneden programma een goede formule is.

Verwachtingen

De vraag blijft open voor wat jullie mogen verwachten van het partycentrum. Partycentrum Boszicht stelt in overleg met jullie jullie bruiloft samen. Het partycentrum adviseert jullie graag omtrent de samenstelling van het programma. Jullie kunnen kiezen voor een complete avond. Echter, Partycentrum Boszicht geeft jullie de vrijheid voor de programmering van jullie bruiloft. Jullie bruiloft vindt plaats in een ongedwongen sfeer. Partycentrum Boszicht draagt zorg voor een correcte uitvoering, zodat jullie bruiloft onvergetelijk wordt.

Contact info
Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:00 - 21:00
Donderdag 17:00 - 21:00
Vrijdag 17:00 - 21:00
Zaterdag 16:00 - 21:00
Zondag 14:30 - 21:00
Lokale tijd 8:38am
Socials

Register

You don't have permission to register