Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie voor uw trouwdag? Dan bent u bij Partycentrum De Deel aan het juiste adres! U kunt uw bruiloft vieren in het restaurant of in een van de diverse zalen van het partycentrum in Beek, in de buurt van Doetinchem.

Trouwen op locatie

Partycentrum De Deel verzorgt niet alleen op eigen locatie de mooiste dag van uw leven, maar ook op andere locaties zoals het bos, in de tuin of op het kasteel.

Wist u dat Partycentrum De Deel sinds begin 2019 een officiƫle trouwlocatie is van de gemeente Montferland? U kunt elkaar dus officieel het Ja-woord geven bij het partycentrum.

Cateraar

Uw bruiloft moet een dag zijn die niet alleen u en uw partner, maar ook uw gasten niet vergeten. Partycentrum De Deel zorgt ervoor dat iedereen zich deze dag zal herinneren vanwege de heerlijke gerechten. U mag als bruidspaar zelf bepalen welke hapjes u wilt. Partycentrum De Deel zorgt ervoor dat de hapjes op tafel komen.

Zalen

Een goede sfeer tijdens uw bruiloft kan niet ontbreken. U heeft keuze uit diverse zalen die elk een eigen karakter hebben. Kiest u voor een kleine en intieme zaal of een grote zaal? Op zonnige dagen kunt u gebruik maken van het terras of uw bruidstaart onder de stretchtent aansnijden.

Partycentrum De Deel zorgt ervoor dat uw bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Tevens verzorgen zij de aankleding van de feestlocatie, een warm ontvangst van uw gasten en heerlijke hapjes en drankjes. Het enige dat u hoeft te doen is JA zeggen.

De Proeftuin: Prachtige buitenlocatie waar u kan proeven van heerlijke bieren, wijnen en Achterhoekse LIMONCELLO, maar is ook uitermate geschikt voor uw trouwerij!

Contact info

Didamseweg 13, 7037 DH Beek Gem Montferland, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00 - 00:00
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 11:00 - 23:00
Lokale tijd 1:12pm
Socials

Register

You don't have permission to register