Bij de schoonheidssalon kunt u terecht voor ultieme ontspannende en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

PUURR

Wist u dat PUURR een totaal concept biedt om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen? De kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten voor het gezicht, lichaam en wellness zijn voor de behandelingen een constante en belangrijke inspiratiebron. Wilt u uw huid verbeteren? Dan bent u bij de PUURR specialist aan het juiste adres!

Als u kiest voor een behandeling met PUURR dan kiest u voor een totaal concept met een persoonlijk karakter.

Behandelingen

De schoonheidssalon biedt een uitlopend pakket aan behandelingen aan. Naast een behandeling kunt u kiezen voor een losse behandeling of voor wimperexstentions te laten plaatsen. Een greep uit het ruime aanbod aan behandelingen.

Cosmetische voetbehandeling: uw nagels worden geknipt en de nagelriemen worden verzorgd. Tevens wordt eelt verwijderd met de orthofex pedicurefrees. Uw voeten krijgen vervolgens een voetmassage met een voedend masker. De nagels worden gelakt met gellac, zodat u op en top verzorgde voeten heeft.

Reinigende behandeling: uw huid wordt geanalyseerd door middel van een huidanalyse. Er vindt zowel een oppervlakte reiniging als een diepte reiniging met reinigingspads en stoomapparaat plaats. Tevens vindt er een gelaatspeeling plaats. Onzuiverheden worden verwijderd en er wordt een masker aangepast op uw huidtype, dag- en nachtverzorging.

Het Puurr Ritueel: uw huid wordt gereinigd en ondergaat een peeling en fruitzuurpeeling. De wimpers en wenkbrauwen worden geëpileerd, geharst en geverfd. Er vindt een bindweefselmassage plaats met rollers. Vervolgens wordt er een serum of met de dermaroller met het hydralonconcentraat aangebracht. Daaropvolgend kunt u genieten van een massage voor uw gezicht, hals en decolleté. Tot slot wordt een alginaatmasker aangebracht naar aanleiding van uw huidtype.

Contact info
Nu open
Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 15:00
Zondag Gesloten
Lokale tijd 1:28pm
Socials

Register

You don't have permission to register