Zowel dames als heren zijn welkom bij de salon. De salon is een oord van rust en schoonheid. Laat u in de watten leggen tijdens een van de behandelingen. Tijdens de behandeling komt uw huid tot optimale schoonheid.

Elke huid is uniek. Gemakkelijk kan de huidverbetering worden afgestemd op de behoefte van uw huid. Shirley luistert naar de behoeften van uw huid en voorziet uw huid van hetgeen wat de huid vraagt. U houdt uw huid in conditie. Tevens helpt de huidverbetering om de balans en schoonheid van uw huid te herstellen.

Huidverbeterende behandelingen

In de salon wordt gewerkt met Absolution. Absolution is een revolutionair nieuw merk dat staat voor resultaat huidverbetering, anti aging en ontspanning. Huidverbetering door natuurlijke werkstoffen. De salon biedt op maat gemaakte behandelingen in een pakket van korte en uitgebreide behandelingen, voor vrouwen en mannen.

Manicure & pedicure

Elke dag maakt u intensief gebruik van uw voeten, handen en vingers. Pedicure ontfermt zich over de verzorging van uw voeten. Manicure houdt uw handen gezond. Zowel pedicure als manicure helpen uw huid zo gezond mogelijk te houden.

Lichaamsbehandelingen & massages

De Indiase hoofdmassage wordt steeds populairder in Europa. De reden hiervoor is dat de massage een ontspannende en genezende werking heeft. Belangrijke energiecentra van het lichaam zijn het hoofd, de nek, de schouders, de haren en de oren.

Stress of kwaadheid kan zich vertalen in spanning. Deze spanning uit zich in de vorm van een stijve nek of stijve schouders, vermoeide ogen en soms haaruitval. Om deze klachten te voorkomen kunt u ontspannen tijdens een massage.

Contact info

Pastoor van Angerenstraat 53, 7037 AK Beek Gem Montferland, Nederland

Nu open
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 15:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 14:00
Zondag Gesloten
Lokale tijd 12:14pm
Socials

Register

You don't have permission to register