Steak’m biedt een unieke sfeer door het gebruik van eigentijdse materialen, comfortabele zitjes en moderne vormen. Het restaurant biedt diverse gerechten aan. De specialiteit is het dry aged vlees uit de rijpingskast. De zalen bieden vele mogelijkheden en hebben een ruimte voor 10 tot 600 personen. In één van deze zalen kan uw onvergetelijke bruiloft plaatsvinden.

Het restaurant kent speciaal samengestelde arrangementen, maar wil ook rekening houden met jullie persoonlijke wensen. Tevens denken zij graag met jullie mee.

Bruiloft

Er zijn een tal van mogelijkheden om jullie bruiloft in te vullen. Van een walking dinner met live muziek, een compleet buffet of een smaakvol diner. Elke bruiloft is uniek en wordt precies uitgevoerd zoals jullie het hebben voorgesteld. Jullie mogen Steak’m uitdagen om iets nieuws te bedenken. Jullie zijn van harte welkom voor een gesprek om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.

Buffetten – Walking dinner – Diners

Willen jullie met een groot gezelschap of in kleine kring eten? Geen enkel probleem, de professionele keuken luistert graag naar jullie wensen.

Steak’m biedt verschillende soorten buffetten aan. Van een buffet Ni-j Diek tot een Streetfood buffet. Voor elk gezelschap is er een geschikt buffet te vinden.

Het Walking Dinner bestaat uit gevarieerde amusus, warme en koude gerechten gepresenteerd op trendy servies. Jullie worden tijdens het Walking Dinner meegenomen langs de Steak’m specialiteiten. Het Walking Dinner wordt afgesloten met een heerlijk dessert, bestaande uit een keur aan zoete heerlijkheden uit eigen keuken.

Voor jullie trouwdiner heeft Steak’m diverse arrangementen samengesteld. Naast het kiezen van het menu worden jullie verrast met passende garnituren op tafel. De arrangementen zijn suggesties. Steak’m maakt graag een arrangement op maat voor jullie.

Feestarrangementen

De ceremonie, receptie, diner of avondfeest kan plaatsvinden in één van de sfeervolle ruimtes. Steak’m heeft een aantal suggesties opgesteld. Uiteraard verneemt Steak’m graag jullie wensen. De feestarrangementen waar jullie onder andere voor kunnen kiezen zijn: Feest Montferland, Boerenfeest of Feest Speciaal. Jullie kunnen het feestarrangement uitbreiden met gebak bij de koffie, hapjes of afsluiters.

Ceremonie

Zijn jullie op zoek naar een geschikte locatie voor jullie ceremonie? Bij Steak’m kan de gehele bruiloft onder 1 dak plaatsvinden.

Contact info

Smallestraat 33, 6942 HA Didam, Nederland

Op dit moment gesloten
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:30 - 22:00
Donderdag 16:30 - 22:00
Vrijdag 16:30 - 22:00
Zaterdag 16:30 - 22:00
Maandag 16:30 - 22:00
Lokale tijd 2:31am
Socials

Register

You don't have permission to register