In het centrum van Didam is SunShine gevestigd. Het doel van de salon is om ervoor te zorgen dat u een speciale behandeling krijgt. Een behandeling die ervoor zorgt dat u als de beste versie van uzelf naar buiten loopt.

Pedicure

Bij Sunshine kunt u kiezen uit diverse soorten pedicure. Kiest u voor de normale pedicure of luxe pedicure inclusief gellak? Of wordt het alleen gellak? Of wilt u een pedicure plus french. Zoals u ziet, wordt met elke pedicure uw voeten in de watten gelegd.

Nagelstudio

In de nagelstudio bent u aan het juiste adres voor een manicure plus gellak, manicure of een manicure plus french. Naast de manicure kunt u kiezen voor nailart. Bij de nagelstudio kunt u de set laten verwijderen, de gellak laten verwijderen of uw kunstnagels. Bovendien kunt u uw nagels laten repareren.

Brow

Met touw kunnen uw wenkbrauwen worden gemodelleerd. Tevens kunnen uw bovenlip, kin of uw hele gelaat worden onthaard met touw. Naast het ontharen van wenkbrauwen kunt u uw wenkbrauwen laten epileren, verven, voorzien van Henna of met Bronsun (henna-verf). Ook uw wimpers kunnen worden geverfd.

Uw gezicht, oksels, rug, bikinilijn, armen en benen kunnen worden geharst. Er is voor de aanstaande bruiden zelfs een bruidsarrangement.

Carboxyneo Glowskin O+

CarboXyneo Glowskin O+ is een nieuwe unieke 3 in 1 huidbehandeling. De behandeling verbetert uw huidtextuur en laat uw huid stralen.

Effecten tijdens een Glowskin O+ behandeling:

  • Exfoliatie van de bovenste huidlaag
  • Insluizen van hoog werkzame werkstoffen
  • Verhoging van de natuurlijke zuurstoftoevoer in de huid van binnenuit

Tevens is deze behandeling het alternatief voor een microdermabrasie, chemische peeling en zuurstofbehandeling. Uw huid wordt tijdens de behandeling gelijktijdig mild geëxfolieerd en voorzien van actieve werkstoffen. Zuurstof wordt ondertussen van binnenuit naar de huid gevoerd.

Het multi-polair handstuk wordt gebruikt voor facial RF lifiting. Het handstuk biedt comfortabele en effectieve Radiofrequentie (RF) technologie voor huidverstrakking en versteviging.

Huidanalyse

Bij de salon kunt u terecht voor een gratis huidanalyse. Het systeem DERMAVIEW is een huidanalyse systeem dat werkt met een scan cabine waar het totale gezicht van u in geplaatst kan worden. Met een speciale camera wordt uw huid met drie soorten belichtingen (RGB licht, gepolariseerd licht en UV-licht) gefotografeerd. De foto’s en grafieken geven een heldere analyse van uw huid weer.

Op basis van de verkregen informatie beslist de schoonheidsspecialiste welke producten u kunt gebruiken.

Contact info
Nu open
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Lokale tijd 12:13pm
Socials

Register

You don't have permission to register