Contact

Van mooi naar Hemels is naast het slogan ook de manier van werken. In de salon wordt gebruik gemaakt van producten, diensten en expertise om u Hemels naar buiten te laten gaan.

Experts

Cosmetisch arts: de schoonheidssalon is partner van Dermaclinic. De arts richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties. Tevens werkt de arts alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U kunt bij de salon terecht voor advies en behandeling van botox en fillers. In de salon ontvangt u een hoogstaande behandeling met minimale risico’s. Bij deze risico’s kan gedacht worden aan veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne.

Huidtherapeut: Cosmetique Totale werkt alleen met hoogwaardige medische apparaten en producten die wetenschappelijk zijn bewezen. De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten.

Apotheek: u wordt behandelt op basis van de adviezen die zijn verkregen vanuit het deskundige en betrouwbare domein van dr. Hemels apotheken.

Schoonheidsspecialist/pedicure

Maaike Jansen is gediplomeerd schoonheidsspecialist met pedicure als specialiteit. Door middel van het volgen van diverse trainingen is Maaike volledig op de hoogte van hoe zij producten en behandelprotocollen aan kan passen naar de specifieke wensen van uw huid.

Zij geniet ervan om te zien wat de behandeling doet voor u als klant en uw huid. Maaike heeft de uitdaging dat u ontspannen en met een goed advies naar huis gaat.

Behandelingen

Gezichtsbehandelingen: dames, heren en tieners kunnen een huid verbeterende gezichtsbehandeling ondergaan. De gezichtsbehandeling wordt door de deskundige schoonheidsspecialist afgestemd op uw wensen en de behoeften van uw huid op dat moment.

Gezichtsbehandelingen Extra: u kunt ervoor kiezen om uw gezichtsbehandeling uit te breiden met extra’s. De schoonheidssalon heeft een selectie van losse modules samengesteld. Bij deze modules kunt u onder meer denken aan het epileren van de wenkbrauwen, harsen, verven van de wimpers of wenkbrauwen en paraffine handpakking.

Huidtherapie: elke behandeling wordt uitgevoerd door een kwaliteit geregistreerde paramedisch specialist met een BIG-registratie en met goed geteste apparatuur. Veroudering en schadelijke invloeden van buitenaf kunnen uw huid in de loop der jaren voorzien van ongewenste haargroei, littekens, rimpels en pigment verkleuringen. De huidtherapeute verwijdert met hoogwaardige medische behandelmethoden deze beschadigingen en imperfecties zonder de gezonde huid aan te tasten.

Injectables: bij de salon kunt u terecht voor advies en behandeling van botox en fillers. Samen met arts Dr. Anke Hoogers – Leufkens kijkt u in de spiegel. De arts laat zien wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wens of vraag. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s.

Pedicure: een pedicure dient niet gezien te worden als een luxe behandeling, maar een pedicure behandeling heeft ook een preventieve werking. Tijdens de behandeling worden uw nagels geknipt, gefreesd en verzorgd. Tevens worden overtollig eelt, kloven en likdoorns verwijderd. Vervolgens wordt de huid van uw voeten gevoed met een verzorgde crème.

Manicure: wist u dat uw handen uw ware leeftijd aantonen? Uw nagels en handen kunt u het beste verzorgen met een manicure behandeling. Na afloop van deze behandeling zullen uw nagels en handen weer mooi verzorgd zijn.

Contact info

Panhuis 54, 6941 BZ Didam, Nederland

Nu open
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Lokale tijd 9:53am
Socials

Register

You don't have permission to register