Willen jullie een bruiloft in Westernstijl? Dan zijn jullie bij de Westernboerderij in Didam aan het juiste adres! De Westernboerderij is een landelijke locatie waar jullie een spetterende bruiloft kunnen geven. Tevens biedt de Westernboerderij voor zowel kleine als grote gezelschappen diverse ruimtes aan. De sfeervolle western saloon of de paviljoentent vormen het decor voor jullie bruiloft.

Programma

Zowel jullie als jullie gasten worden ontvangen met een mok koffie en westernbruidstaart. Stap na de koffie in de huifkar. Met de huifkaart maken jullie een gezellige rondrit door de omgeving om op zoek te gaan naar een prachtige plek voor de fotoshoot. Tijdens de rondrit kan een drankje niet ontbreken.

Geniet na de rondrit van een drankje met bittergarnituur. Hierna is het tijd voor een beetje inspanning. Kiezen jullie voor boogschieten, spijkerslaan of bierpulschuiven?

Kinderen kunnen zich vermaken met bijvoorbeeld een springkussen, ponyrijden en/of schminken. Vervolgens is het tijd om samen te genieten van een heerlijk buffet. Bij het buffet kan gedacht worden aan hamburgers, biefstuk, vegetarisch en Bourgondisch. Na het buffet kunnen jullie genieten van een passend dessert.

Na het diner is het tijd voor een sfeervolle avond met muziek en hapjes & drankjes.

Contact info
Nu open
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Lokale tijd 12:54pm
Socials

Register

You don't have permission to register