Het standaard pak

De meeste bruidegommen gaan strak in pak naar hun bruiloft. Natuurlijk is dit het meest net, maar hebben jullie ook al wel eens over de alternatieven gedacht. Vooral als jullie voor een landelijke of bohemian stijl zijn er een aantal leuke alternatieven.

Het ‘standaard’ pak
De meest gekozen en meteen ook de meeste veilige keuze, het pak. Een mooi overhemd, met daarover een gilet, een mooi jasje, met daaronder een nette broek en schoenen.

Pak met brutels

Pak met bretels
Willen jullie netjes, maar toch net even met iets ‘extra’s’. Het toevoegen van bretels aan een pak kan net een extra accent geven. Vooral wanneer de bruidegom zijn jasje los of zelfs helemaal uit heeft, kan het onwijs leuks taan. Kiezen jullie voor bretels, doe dan eens gek en kies een totaal andere kleur dan het pak en stropdas. Wat dachten jullie van rood, oranje of roze de kleur van het bruidsboeket. Dan heeft de bruidegom tot een totaal andere kleur toegevoegd aan zijn outfit, maar past toch precies met de themakleuren van de bruiloft en het touwboeket.

De landelijke bruidegom

De landelijke bruidegom
De landelijke bruidegom past geheel bij de omgeving. Hij draagt een mooi bruine broek, met hierom een riem die past bij de kleur van de broek. Om het geheel toch ‘netjes’ te houden draagt de bruidegom hier een makkelijk zittend overhemd bij. Om de look compleet te maken is het leuk om hier mooi bretels en een hoedje aan toe te voegen.

Bohemian chic

Bohemian chic
Tot slot bohemian chic. Voor veel bruidsparen kan deze stijl een tikkeltje te ver gaan. Maar als jullie thema volledig in het teken staan van behemian dat is dit de perfecte outfit. Dit thema is tegenwoordig niet meer weg te slaan uit zowel de modewereld als de wereld van het trouwen. Door een ‘gewone’ spijkerbroek te combineren met een gilet met hierop een bloemetje, is de bruidegom helemaal gereed. Let wel op, deze stijl kan alleen gekozen worden als de bruid zich in dezelfde stijl kleed. Een mooie soepele jurk, met prachtige wilde bloemen in de haren.

Redacteur

Write A Comment