Tijdens één van de belangrijkste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Hun bieden u graag die zekerheid. Het personeel doet net dat beetje extra om een iedereen een geweldige dag te bezorgen. De flexibiliteit en passie van het personeel zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt. U en uw gasten hierdoor 100% van genieten.

De schitterende zaal

Het ja-woord kan gegeven in onder andere de prachtige trouwzaal van het kasteel. Eeuwen lang worden hier al huwelijke gesloten. Het middeleeuwse karakter van de zaal zorgt voor een romantische setting. U kunt de touwzaal helemaal naar eigen wens decoreren met bijvoorbeeld bloemen. Breng de mooiste dag van uw leven door in het meest sprookjesachtige kasteel van Nederland.

Het kasteel heeft verschillende zalen voor recepties, feesten, trouwerij, presentaties of diners. Bij deze unieke plek kan de bruiloft -vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met feest- worden gevierd. U kunt hier bijna niet anders dan elkaar het ja-woord geven.

Catering

De catering kan naar keuze verzorgt worden door de locatie die samen werkt de lokale horeca. Er worden uitgebreide keuzes aangeboden met onder andere streekproducten.

Redacteur

Write A Comment