Een ouderwetse bruiloft op een unieke locatie in festivalstijl. Versiert met gekleurde lampionnen, zitzakken, buiten keukens, festival borden en nog veel meer. De mogelijkheden zijn oneindig.

Schitterende locatie

Het unieke outdoorrestaurant Woodies bevindt zich aan de voet van de heuvels van natuurgebied het Montferland en ligt aan het water. Het buiten terrein is groot waardoor het talloze mogelijkheden biedt om jullie bruiloft in festivalstijl te organiseren. Het aantal mensen kan wel oplopen van 50 tot maar liefst 500 personen. Al uw wensen worden besproken in een persoonlijk gesprek. Zoals u dat ook ziet bij een echt festival is er een kampeerveld met genoeg plekken voor iedereen. Kom ‘the day after’ gezamenlijk aan de ontbijt tafel en praat na over de onvergetelijke dag. Ook is er een groepsgebouw beschikbaar voor 36 personen compleet met douches, woonkamer en open haard.

Eten en drinken

Je vindt een steenoven, Afrikaanse braai en een rookoven op het buitenterrein. Samen met een aantal foodtrucks en met moderne keukens ontbreekt er niks aan een culinair aanbod. U kunt gaan voor een 3-gangen menu of gewoon een simpel maar vers frietje. Al uw ideeën zijn mogelijk!

Decoratie

In overleg wordt er gekeken naar de stijl en smaak die jij en je partner in gedachten hebben. Dat kan gaan van vintage en modern tot super strak of ouderwets. Vlaggenlijnen, kaarsen, bloemen, festival borden met leuke teksten, je kunt het zo gek nog niet bedenken. U kunt zelfs gaan voor een dresscode. Hoe leuk is het als het gehele terrein versierd is in pasteltinten en de gasten in die zelfde tinten gekleed zijn! Hoe dan ook, een festival gevoel is gegarandeerd!

Muziek

Muziek is natuurlijk een belangrijk aspect op een bruiloft. Er moet natuurlijk wel geswingd en gezongen worden. Voor het ultieme festival gevoel kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gitarist bij het kampvuur, een DJ boven op een oude Amerikaanse bus en zo zijn er nog veel meer opties. Kijk uit naar een spetterend feest!

Geniet samen en met uw gasten van deze bijzondere dag!

Klik hier voor meer informatie!

Redacteur

Comments are closed.