Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles natuurlijk perfect geregeld zijn. Plok bied u graag deze de zekerheid dat dit geregeld wordt. De werknemers gaan ontzettend hun best doen om uw de perfecte dag te geven. De passie en flexibiliteit voor het vak van de werknemers zorgen ervoor dat uw feest onvergetelijk wordt.

Bij Plok zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Er wordt veel rekening gehouden met de eisen en de wensen van het bruidspaar. Zo is er bijvoorbeeld keus uit een walking dinner met live muziek, een barbecue of een Italiaanse tafel. Van een ceremonie in het sfeervolle kroegje of buiten op het veld. Alles is mogelijk. Probeer ze maar eens uit te dagen!

Ceremonie

voor de ceremonie is er keus uit o.a. verschillende thema’s, zoals: boerderij, Ibiza, vintage of groen onder de spantent of op de vlonder bij de vijver. Er wordt met passie meegedacht over de aankleding en verzorging van de omgeving door middel van uw wensen. Plok is een officiële trouwlocatie voor de Gemeente Montferland. Dat scheelt weer papierwerk.

Toast & bubbels

Een trouwdag is natuurlijk niet compleet zonder een bruidstaart en een glas bubbels. Ook is hier weer de keus uit verschillende opties, zoals: een aangeklede taarttable (met snoepjes, lolly’s, taarten en andere lekkernijen), verschillende soorten cheesecakes, naked cakes, donutwall of gewoon jullie eigen bruidstaart.

Diner

Natuurlijk gaat liefde ook deels door de maag. Dus een kwalitatief goede maaltijd is vooral op z’n dag als deze zeker van toepassing. Natuurlijk is het logisch dat de wensen van bruidsparen sterk uit een kunnen lopen. Hier wordt dan ook rekening mee gehouden. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken en te realiseren.

Fantastische feestavond

’s Avonds moet er natuurlijk geswingd, gezongen en gedronken worden op de goeie muziek van de DJ of de band. Plok biedt verschillende feestarrangementen aan maar maakt ook arrangementen op maat. Wanneer u voor een arrangement kiest worden er altijd binnenlands gedistilleerde dranken geserveerd met wijn, bier en frisdranken. Ook leuk om te weten, Plok beschikt over 7 verschillende ruimtes en buiten waar u uit kunt kiezen.

Redacteur

Comments are closed.