Romantische en feestelijke trouwlocatie op een landgoed in Gelderland! Wij ontvangen jullie gasten feestelijk op het landgoed in één van onze sfeervolle ontvangstruimte of bij mooi weer op het Kasteelplein. Het bruidspersoneel heeft alles al helemaal in gereedheid gebracht, Wij begeleiden de gasten naar de hotelkamer waar de kleding voor de avond uitgehangen kan worden. Allemaal in afwacht van het bruidspaar verzamelen de gasten zich op het bordes of in de hall van het kasteel.

Jullie arriveren bijvoorbeeld met een oldtimer of koets en worden hartelijk verwelkomt door de gasten. Maar de vader van de bruid kan natuurlijk ook de bruid vanaf de monumentale trap de hall begeleiden waar de bruidegom voor het eerst de prachtige trouwjurk zal bewonderen.

Beleef de dag van uw leven op deze fantastische Trouwlocatie.
Hier hebben jullie naar toe geleefd: jullie dag. in de Spieghelzaal of Vip Serre leest de ambtenaar van burgerlijke stand de trouwakte voor, jullie kijken elkaar aan en weet dat het goed is. De dag is helemaal zoals jullie die in gedachten hadden; een prachtige locatie, een foto met alle gasten op het border met lopen, vonkelwijn of champagne, bloemen, perfecte bediening, heerlijke gerechten tijdens het huwelijksdiner en een feest met een swingende band. Na afloop in de bruidssuite nog heerlijk samen nagenieten.

Buitenhuwelijk
Kiezen jullie liever voor een zomers ‘buiten’huwelijk dan is onze VIP Serre de mooiste salon voor dit belangrijke moment. Met de geopende tuindeuren heeft u een prachtig uitzicht op de gracht en het landgoed. Jullie kunnen met mooi weer ook buiten trouwen aan de slotgracht bij het Kaapse Huis. De tuinen, de gracht met waterlelies en het uitzicht op het bruggetje maken de ze plek ontzetten romantisch

De salon wordt natuurlijk feestelijk aangekleed met strikken aan de stoelen en rozenblaadjes op de antieke trouwtafel. De ambtenaar van de burgerlijke stand dient door uzelf met de gemeente Brummen besproken te worden. De ambtenaar zal de invulling van de voltrekking vooraf met jullie bespreken.

Bruidstaart
Jullie snijden de bruidstaart aan met het savel en jullie gasten brengen een toost uit op het pas getrouwde paar met een glas Zuid-Afrikaanse vonkelwijn. Voor de toost drinken jullie uit speciale bruidsglazen net als Koningin Beatrix en Prins Claus in 1966 eb Prins Willem Alexander en Prinses Máxima in 2002 dat deden. In overleg met de patissier bepalen jullie de opmaak en de smaak van de taart.

Diner en Feest
Chef-kok Maurice Kersten en het restaurant – en keukenteam verassen jullie graag met zowel klassieke als moderne en spannende culinaire creaties. Wij serveren een Franse/Internationale keuken. Onze wijnkaart met speciaal uit Zuid Afrika geselecteerde wijnen staat garant voor een unieke smaakbelevenis.

Bij de samenstelling van het menu en de wijnkeuze is het natuurlijk belangrijk dat wij zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de smaak en wensen van iedere individuele gast.

Feest
Om jullie huwelijk uitbundig te vieren met jullie familie en vrienden is ons kasteel ook uitermate geschikt voor een swingend avondfeest. Voor een klein gezelschap is onze Golfbar het meest geschikt en als u meer gasten wilt uitnodigen biedt de Sociëteitszaal, met het verwarmde terras, de juiste ambiance.

Wij verwennen jullie gasten met heerlijke drankjes en hapjes. Voor jullie avondfeest hebben wij een all-in dranken arrangement samengesteld. Vanaf ca. 222:00 uur serveren wij bijvoorbeeld hapjesplateaus of tapasbuffet.

overnachten
Wakker worden en nog even ver dromen. Jullie zijn op kasteel Engelenburg. Door het open raam horen jullie het gezang van de vogeltjes. Over de slotgracht kijkt u het kasteelpark in. Een oase van rust en ruimte. Jullie zakken terug in de weelderige kussens en i van een kopje thee en warme croissant. Heden en verleden komen hier samen. De 41 hotelkamers en suites zijn gelegen in de Koesthuizen en Orangerie van het hotel.

Klik hier en lees meer over deze Feestelijke trouwlocatie in Gelderland.

Redacteur

Write A Comment