‘Love is in the air!’ Op de mooiste dag van je leven wil je uiteraard alleen maar genieten! Geniet met vrienden en familie en natuurlijk van de liefde. De perfecte trouwplaats vinden is natuurlijk niet niks. Villa Ruimzicht in Doetinchem biedt alles wat een trouwlocatie nodig heeft. De locatie bevindt zich tussen eeuwenoude bomen en omringt zich met een prachtig park. U heeft hier de mogelijkheid om binnen en buiten in het park te trouwen. Er wordt 100% meegedacht aan de perfecte in vulling van jullie dag.

Toast en bruidstaart

Zon dag ald dit is niet compleet zonder een bubbel en een bruidstaart. Villa Ruimzicht werkt samen ‘taartentopper’ Gaabs die helpt met het zoeken naar de perfecte taart. Uiteraard worden uw wensen qua vorm en smaak voorop gesteld waardoor het niets anders dan een perfecte en lekkerste bruidstaart kan worden. U kunt een bezoek aan het gezellige boetiekje brengen of de taart laten bezorgen.

Diner

Een kwalitatief diner is natuurlijk ook een ontzettend belangrijk onderdeel van de speciale dag. Villa Ruimzicht is zich er van bewust dat de wensen van een diner per persoon ontzettend kunnen verschillen. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een 3, 4, of 5 gangen menu of voor live cooking diners vanuit de kookstudio. Wanneer de lucht blauw is en het zonnetje lekker schijnt worden de tafels buiten in het park gedekt. Dan kan er ook gekozen worden voor een barbecue. De chef is een grote voorstander van ingrediënten uit eigen streek. Er wordt rekening gehouden met voorkeuren en dieetwensen. Bij Villa Ruimzicht staat niets een bijzondere trouwdag in de weg!

Feesten

’s Avonds wordt er uiteraard gedanst, gezonden en gefeest. Lekker swingen op de goede muziek van de band of DJ en genieten van de lekkere drankjes. Voor het feest hebben jullie keus uit de Rietveldbar of BAR&BITES. Er kunnen zowel statafels als zitplaatsen worden geplaatst.

www.hotelvillaruimzicht.nl

Redacteur

Comments are closed.