Hoeveel huwelijke hier al gesloten zijn en met een spetterend feest afgesloten zijn is niet meer te tellen. Talloos mensen hebben hun mooiste dag van hun leven bij de Olde Beth gevierd.

De grote dag

Trouwen is natuurlijk niet niks en heeft veel voorbereiding nodig. Het is natuurlijk ontzettend van belang dat dit bij de perfecte locatie gebeurt. Olde Beth gegarandeerd jullie op een onvergetelijke dag en halen daar voor alles uit de kast. De organisatie is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften en kunnen jullie daarom perfect helpen met het samen stellen en adviseren van de grote dag gebaseerd op jullie persoonlijke wensen. Vanuit daar wordt een offerte gemaakt.

Olde Beth is een erkende trouwlocatie bij de gemeente Doetinchem. Dat scheel weer papier en uitzoek werk!
Het voordeel aan deze locatie is dat u de gehele dag op één locatie kunt blijven. Niet alleen fijn voor het bruidspaar maar ook voor de gasten. Er is zelfs een mogelijkheid om in het romantische Glashuis het JA-woord te geven. En bij goed weer, in de mooie landelijke tuin.

Eet festijn

De Olde Beth bekend om zijn flexibiliteit op culinair gebied. Ze beschikken over twee professionele keukens en kunnen het partycentrum omtoveren tot uiteenlopende culinaire settings. De keuzes zijn oneindig. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreid buffet of een luxe meergangen diner. Omarm de gastvrijheid van de gastheren en gastvrouwen. Hier bent een gegarandeerd van 100% succes!

Kijk voor meer informatie op de site: www.oldebeth.nl

Redacteur

Comments are closed.