Het ja-woord geven

Elkaar het ja-woord geven is natuurlijk niet zomaar iets. Het moet de dag van jullie leven worden en alles moet kloppen. Kies daarom deze om deze bijzonderen dag samen met u dierbaren te beleven in de Montferlandse natuur!

U kunt er voor kiezen elkaar het ja-woord te geven op een mooi veldje in de natuur, aan de rand van het bos of bij het bergmeertje. Het bos wordt gekenmerkt door een hoge stuwwal en lage vlaktes. Romantischer dan hier kan haast niet. Feest tijdens de feest avond het dak er af onder genot van de swingende muziek van de DJ of band.

Trouwen op een prachtige trouwlocatie

Trouw in het hartje en mooiste stukje van Nederland en maak uw trouw dag onvergetelijk bij de uitspanning.

Uw trouwdag deels uit handen geven waardoor u een beetje meer rust heeft is natuurlijk hartstikke fijn. Uw trouwdag wordt tot in de puntjes georganiseerd. Er zijn al ontzettend veel huwelijke gesloten op deze prachtige locatie. Hier hoeft het bruidspaar geen leges te bestalen aan de gemeente Montferland omdat het gemeentebestuur de locatie als standaard trouwlocatie heeft aangewezen. Dit betekend ook dat er geen verzoek gedaan hoeft te worden als u er voor kiest hier te gaan trouwen.

U geniet rond de avond uren van een ontzetten lekker en luxe diner in een prachtige ambiance. Het diner is tot in de puntjes verzorgd.

Redacteur

Comments are closed.