GIDS

Bedrijven die in de gids staan vaak al heel lang verleiden om partnerships.

Beste….,

We zijn druk aan het werk met ons concept Senioren.nl en controleren momenteel onze gids.

Uw site staat hierin vermeld sinds ….. .

We willen u deze vermelding aanbieden voor € 180 tot en met 31 december 2021 . Dit is slechts € 9 euro per maand.
We willen u ook uitnodigen uw merk veel breder in ons netwerk te profileren. Samen brengen wij uw merk en mogelijkheden via onze blogs en social media kanalen onder de aandacht. Zo komt u heel regelmatig en direct in contact met de doelgroep.

Graag zouden wij telefonisch in contact komen met u om samen de mogelijkheden te bespreken en om naar een strategisch partnership te groeien door onze merken aan elkaar te verbinden.

Ik hoor graag van u!

Met vriendelijke groet,

Patricia Voorhout
Senioren.nl

Emailadres van Senioren.nl
Telefoonnummer
Linkedin

BESTAANDE EX PARTNERS DIE EEN PRESENTATIE HEBBEN NU

Beste Marie von der Fuhr,

Hierbij wil ik u op de hoogte stellen van een positief nieuwtje in deze tijd! Wij van Plusser.nl hebben een nieuw concept toegevoegd aan ons ouderennetwerk. Te weten Seniorenbeurs.nl. Het netwerk bestaat natuurlijk al vele jaren uit de portalen Vijftigplus.nl en Senioren.nl, maar het is nu tijd voor een nieuw, aanvullend concept.

Seniorenbeurs.nl
Graag stel ik u voor aan deze online beurs.

Seniorenbeurs.nl is een online platform waar bedrijven zich met een presentatie (online stand) 24/7 kunnen presenteren aan de bezoekers van onze websites. De bezoeker is niet gebonden aan de openingstijden van een (gewone) beurs, maar kan de stands op ieder gewenst moment bezoeken!

Als partner willen wij u graag laten proeven aan dit nieuwe concept. Wij hebben al een presentatie voor Beter Horen aangemaakt en wij zouden het super leuk vinden als u actief wilt meedenken om deze presentaties optimaal te krijgen.

Samen brainstormen om online continue zichtbaar te zijn! Wanneer de presentatie staat gaan we de site en de presentaties via blogs en onze sterke social media kanalen onder de aandacht brengen.

Seniorenbeurs.nl is nog in ontwikkeling en we doen dit graag samen. Zo blijven we beide op ieder moment van de dag in contact met de doelgroep.

Wij verbinden ons graag aan uw merk! Laten we elkaar versterken door ook in dit nieuwe concept met elkaar te brainstormen en samen te werken.

Samen staan we sterk!

Met vriendelijke groet,
Patricia Voorhout
Plusser.nl
088 5405880
p.voorhout@plusser.nl

Bedrijven die al op een beuers stonden en daar dit jaar dus geen gebruik van kunnen maken – 450 stuks

Beste….,

Een vraag die wij ons vaak stellen hier is hoe kunnen we de Plusser doelgroep nog beter bereiken, nu maar ook in de toekomst.

Steeds meer plussers maken gebruik van mobiel, tablet of laptop en weten hun weg in de online wereld al goed te vinden.

Om de Plusser een verzamelplek te bieden met hun favoriete beursstand zijn we gestart met ons nieuwe initiatief https://seniorenbeurs.nl.

Seniorenbeurs.nl biedt ieder bedrijf de mogelijkheid om zich zelf te profileren door middel van een mooie bedrijfspresentatie. Ons netwerk Plusser.nl bestaat inmiddels 15 jaar en weet de doelgroep goed te bereiken. We zullen Seniorenbeurs.nl communiceren in ons krachtige netwerk zodat u niet een week maar een heel jaar in beeld bent bij deze actieve doelgroep. Een betaalbare online stand die veel interactie biedt met de doelgroep.

Ook uw online beursstand claimen? Neem contact met mij op via 088 – 540 58 80 of s.waalders@plusser.nl en ontvang uw speciale kennismakingsaanbieding.

Register

You don't have permission to register