Het is natuurlijk niet leuk als er iets mis gaat op jullie bijzondere trouwdag of als jullie qua organisatie iets over het hoofd hebben gezien. Het liefst laat je niks aan het toeval over. Maar natuurlijk bestaat er altijd een kans dat er iets mis gaat.

Te laat ….

Natuurlijk vind je het belangrijk dat iedereen aanwezig is bij de ceremonie. Maar bereid je er maar alvast op voor dat er iemand is die te laat gaat komen. Hoe groter de groep, hoe groter de kans. Er is altijd een kans dat iemand vast zit in het verkeer of de weg niet kan vinden. Dat is natuurlijk dood zonde en erg jammer, maar laat het niet in de weg zitten!

Klein foutje!

Een ceremonie is natuurlijk super spannend. Zelfs als je vooraf alles goed hebt doorgesproken met de trouwambtenaar en je partner kan het hier en daar nog wel eens mis gaan. Door de spanningen struikel je al snel over je woorden, iemand kan een hoestbui etc. Natuurlijk niet fijn maar wel menselijk. Leg de lat dus niet te hoog.

Miscommunicatie

Wees niet te perfectionistisch en wordt niet boos wanneer de mensen van jullie trouwlocatie iets verkeerd begrepen hebben. Zij doen hun best en gaan echt niet expres zelf een kink in de kabels maken. Zorg dat je geen last hebt van de kleine dingetjes die niet gaan zoals jij dat in gedachten had en stel je flexibel op.

Het weer

Wat niemand in de hand heeft en altijd een verassing is, is het onvoorspelbare weer. Laat je dag niet verpesten door een beetje regen. Zorg voor een back-up binnen wanneer de kans echt groot is dat er een regenbui valt. Laat je dag niet verpesten door een paar druppeltjes regen en zorg dat je straalt!

Geniet!!!!

Geniet van deze speciale dag en straal. Laat je dag niet beïnvloeden door deze kleine voorbeelden of andere situaties die misgaan. Kleinigheidjes hou je toch! Wees flexibel en ga niet uit van het ‘picture perfect’ op instagram en facebook. Koester dit ontzettend mooie moment!!

Groetjes,

Eva Horsting

Redacteur

Comments are closed.