Vaste trouwlocaties in Montferland

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Hebben jullie nog geen trouwlocatie gevonden die voldoet aan jullie wensen? De gemeente Montferland heeft een aantal vaste trouwlocaties waar jullie elkaar het Ja-woord kunnen geven. De trouwlocaties lopen uiteen van het gemeentehuis tot een voormalig klooster.

’t Raethuys

Het uit 1531 daterende rijksmonument, het voormalige gemeentehuis van ‘s-Heerenberg, is sinds november 2018 het nieuwe onderkomen van de Heemkundekring Bergh. In 2018 is ’t Raethuys gerenoveerd en zijn verschillende ruimtes in oude staat hersteld. Een van deze ruimtes kunnen jullie reserveren voor het geven van het JA-woord.

Op de eerste verdieping van ’t Raethuys bevindt zich de trouwzaal. In deze zaal worden al eeuwenlang huwelijken gesloten. Misschien wordt jullie huwelijk ook in deze zaal gesloten. De zaal heeft een middeleeuws karakter. Het karakter zorgt voor een romantische setting.

’t Raethuys kan in samenwerking met lokale horeca ondernemers de catering verzorgen. Indien gewenst kan dit ook in één van de vele horecagelegenheden die de omgeving rijk is. De lokale ondernemers bieden een uitgebreide kwalitatieve keuze aan, waar streekproducten niet zullen ontbreken.

Adres: Hofstraat 1, 7041 AD ‘s-Heerenberg
www.heemkundekringbergh.nl

Gemeentehuis Didam

Geven jullie de voorkeur aan een moderne, lichte en intieme zaal? De trouwzaal van het gemeentehuis in Didam voldoet aan deze wensen. Jullie kunnen elkaar het JA-woord geven onder toeziend oog van een klein gezelschap. Het gezelschap mag uit maximaal 24 personen bestaan.

Zijn jullie benieuwd naar de trouwzaal. Telefonisch kunnen jullie een vrijblijvende afspraak maken om de trouwzaal te bezichtigen.

Adres: Bergvredestraat 10, 6942 GK Didam
www.montferland.info

Albertusgebouw

Hebben jullie de wens om te trouwen in een kapel? De kapel van het Albertusgebouw is de perfecte locatie voor jullie huwelijksvoltrekking. Sinds 2014 heeft de gemeente de kapel van het Albertusgebouw aangewezen als trouwlocatie.

Het Albertusgebouw is in 2013 volledig gerestaureerd. De glas-in-loodramen zorgen voor een warme intieme sfeer. Jullie wensen staan centraal bij de aankleding van jullie huwelijksvoltrekking. Een drankje kan worden geserveerd voorafgaand aan jullie huwelijksvoltrekking. Proost met jullie familie en vrienden op jullie huwelijk met een glas bubbels.

De kapel van het Albertusgebouw kunnen jullie reserveren door telefonisch contact op te nemen met de eigenaar. Willen jullie een afspraak maken voor een vrijblijvende bezichtiging? Maak dan telefonisch een afspraak.

Adres: Raadhuisstraat 3, 6942 BE Didam
www.montferland.info

Gouden Handen

Het voormalig klooster St. Bonefacius in ‘s-Heerenberg stamt uit 1910. De functie van het klooster verviel. Na het vervallen van deze functie was het jarenlang een cultuur- en creativiteitscentrum. De glas-in-loodramen en fraaie trapleuningen laten jullie wanen in de tijd van Gouden Handen. Zowel de glas-in-loodramen als de trapleuningen vormen het decor van jullie huwelijksvoltrekking. De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de Raadzaal van de gemeente Montferland. De zaal is geschikt voor een gezelschap van maximaal 55 personen.

Adres: Bergvredestraat 10, 6942 GK Didam
www.montferland.info

Register

You don't have permission to register