Willen jullie subtiele decoratie aanbrengen aan jullie trouwauto? Natuurlijk super leuk en zo ziet iedereen dat jullie getrouwd zijn. Maar maak er geen kerstboom van.

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om decoratie aan te brengen. Vandaag geef ik jullie graag tips voor subtiele decoratie voor aan de handgrepen van de auto. Subtiel maar chique.

Een subtiele bloem met linten
Op onderstaande foto hebben ze 3 subtiele bloemen genomen en deze vastgebonden aan het handvat met linten. Om de hele bruiloft in één stijl te houden, is het mooi om de hoofdbloem uit het bruidsboeket te nemen en deze aan de handgreep vast de maken. Hetzelfde geld voor de linten. Het is ontzettend leuk om de linten dat je gebruikt voor de auto, ook op de dag zelf terug te laten komen. Bijvoorbeeld door de linten om het servet bij het diner te binden of aan de achterkant van de stoelen bij de ceremonie te binden.

Mini bruidsboeket
Ook super leuk om een hele kleine uitvoering van het bruidsboeket aan de handgrepen van de auto te maken. Neem een bloemetje van alles en bind deze met een mooi lint vast aan de handgrepen. Bind het boeketje pas zo laat mogelijk op de auto, zodat hij zo lang mogelijk mooi blijft.

Redacteur

Write A Comment